TurkNet ilgisizliği

Tunahanaltn

Hectopat
3-4 hafta önce türknetten (yılalrdır eski abonesiyim) Comnet'e geçiş yapmıştım fiyatlardan dolayı ancak 1 haftadır Comnet rezalet bir biçimdeydi sonunda da bireysel abonelik hizmetine son verdi. Geçen günlerde Comnet uygulamasından servis kaydı oluşturmaya çalırşken yanlışlıkla abonelik iptaline alt alta olması sebebiyle tıklamış bulundum, 1 gün içerisinde geri dönüş yapıldı ve iptali onaylayıp onaylamadığım sorulduğunda da açık bir şekilde onaylamadığımı belirttim ancak o müşteri temsilcisi şahıs aboneliğimi iptal etti ve 3.300 TL kalan günlerimin ücretini iade alamdım (tüketici hakem heyetine başcuracağım). Olaydan 2 gün sonra ise Comnet bireysel abonelrini kalan günlerini iade edeceğini açıkladı ancak benim 2 gün önce iptal edildiği için iade alamıyorum. Aboneliğimin iptali sornasında internete ihtiyacım olduğu için Millenicom'a geçtim ancak 75'lik paket vermelerine rağmen 10 Mbps download 0.04Mbps upload hızlarına ulaşabildim ve günlerdir düzelecek denilip oyalanıyorum.comnet ve TurkNet işbirliğinden dolayı TurkNet'e geçiş sağlamak istedim ancak Comnet abonesi olmadığım mağdur olmadığım iddia edilerek abonelik işlemimi gerçekleştirmediler. Daha sonrasında defalarca TurkNet'i aradığımda da burası abonelik sağlama hattı değil satış ve pazarlama denilerek defalarca suratıma kapatıldı (muhtemelen kara liste falan var beni oraya aldılar). TurkNet'in müşteri hizmetlerinden tuşlama ile başka bir bölüme aktarım yapılamıyor bu arada yani tek ulaşılana bilinen yer orası ve burası abonelik bağlama yeri değil deyip kapatıyorlar. Birkaç kişi de derdimi anlatırken lafımın ortasında suratıma kapattı cidden bu servis sağlayıcılarını yöneticileri ve müşteri temsilcileri neler yaşıyor anlamıyorum hiçbiri düzgün işlemiyor ne olacak halimiz belli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…