TurkNet ilk 6 ay indirimden yararlanmak için ne yapılabilir?

Makaleler
2
Sonunda Türk Telekom'dan kurtulduk ve TurkNet'e geçtik. Paket fiyatında indirim olması için arkadaş ismi ve telefon numarası istedi ama etrafta hiç TurkNet kullanan yok. İndirimden yararlanmak için ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistem değişti, artık fatura tutarini 6 aya indirimli yansitiyorlar. Yani yeni kurulum yapan kişiye bu yansıyor mu bilmiyorum fakat referans sahibi yararlanabiliyor.

Sonra kurallara bakınca böyle bir yasak görmedim gözümden kaçmış olabilir belki ama neticede yasak diye ceza aldım.

O sistem değişti, artık fatura tutarini 6 aya indirimli yansitiyorlar. Yani yeni kurulum yapan kişiye bu yansıyor mu bilmiyorum fakat referans sahibi yararlanabiliyor.
Bir aralar 1 ay ücretsiz olayı vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Sonra kurallara bakınca böyle bir yasak görmedim gözümden kaçmış olabilir belki ama neticede yasak diye ceza aldım.
Mesajlar raporlamadan silindi. Neden sizce?

Benim de soru işaretlerim vardı, dilersen sosyalde bulunan Türknet kısmına konu açabilirsin. Referans kod gerekirse de istersen yardımcı olabilirim.

Sonunda Türk Telekom'dan kurtulduk ve TurkNet'e geçtik. Paket fiyatında indirim olması için arkadaş ismi ve telefon numarası istedi ama etrafta hiç TurkNet kullanan yok. İndirimden yararlanmak için ne yapabilirim?

6 ay değil diye hatırlıyorum birinin davet kodunu TurkNet geçerken girmeniz lazımdı oda 1 ay ücretsiz oluyor.

Benim de soru işaretlerim vardı, dilersen sosyalde bulunan Türknet kısmına konu açabilirsin. Referans kod gerekirse de istersen yardımcı olabilirim.
Referans kod paylaşımı yasak.

Evet önceden yeni abone ve referans kod sahibi 1 ay ücretsiz kullanım sağlıyordu fakat kampanya değişti.

Referans kod paylaşımı yasak.
Herhangi bir kod paylaşmadım?

Mesajlar raporlamadan silindi. Neden sizce?
Tam olarak neden bahsettiğinizi anlamadım ama sanırım arkadaşın attığı mesajın silinmesi den bahsediyorsunuz. Ben raporladım ayrıca.

Evet önceden yeni abone ve referans kod sahibi 1 ay ücretsiz kullanım sağlıyordu fakat kampanya değişti.

Herhangi bir kod paylaşmadım?
Şuanda nasıl kampanya rica etsem bilgi verebilir misiniz?
Ayrıca arkadaş ola ki paylaşırsanız diye önceden uyardı diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…