TurkNet internet cok yavaş

14 mbps diyor sanırım neden? Çünkü 50 mbps dediler 12 14 mbps diyor simdi de öyle mi ben mi yanlış bilmiyorum şu an hız testi yabtim ve

11 DOWNLOAD
0.56 UPLOAD

50 mbps neden böyle şey oldu. D.sarmt aynı hızda.
Senin ilk basta ne kadar hız aldınız

Yaklaşık 10MBps download vardı, upload hatırlamıyorum, siz ilk paketi satın almışsınız, düzelince yaklaşık 47-48MBps download alırsınız, upload 5 olması gerekiyor.

not: Dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz, maksimum 40MBps download alırsınız diye düşünüyorum, tabii ethernet kablosu takmadıysanız.

Bende neden yavas
Kablolu en fazla 11 oluyor

Modemini değiştirmen gerekiyor ADSL2 Plus maksimum 24 destekler ancak koşullar geriği 16 Mbit alabilirsin VDSL modem alman gerekiyor senin öyle 50 Mbit kullanabilirsin.

Modemini değiştirmen gerekiyor ADSL2 Plus maksimum 24 destekler ancak koşullar geriği 16 Mbit alabilirsin VDSL modem alman gerekiyor senin öyle 50 Mbit kullanabilirsin.
Adamsin senin yorumunu okuduktan sonra araştırıp baktım öyle gözüküyor
Simdi vdsl destekleyen modem alırsam direk olur mu yoksa alt yapı veya kablolara birsey yabacaz mi eğer sadece modem yetiyor ise hangi modem Alıcam marka model. Teşekkür ederim dostum

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210528-184753_TurkNet.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 40
Yeni müşteri isen sana yeni modem sunabiliyor TurkNet bence bir bak derim olmazsa ZyXEL ASUS TP-Link kenetic gibi markalara bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…