Hocam yeni TurkNet'e geçtiğimde benim de başıma aynı problem gelmişti, yüksek ihtimalle TurkTelekom'dan geçtiniz. TurkNet'i arayarak durumu bildirin, hızım anlaşmaya göre çok düşük demelisiniz, daha sonra TurkTelekom internet sağlayıcısı ile konuşarak yaklaşık 30 dakika içerisinde çözüyorlar.
Yaklaşık 10MBps download vardı, upload hatırlamıyorum, siz ilk paketi satın almışsınız, düzelince yaklaşık 47-48MBps download alırsınız, upload 5 olması gerekiyor.
not: Dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz, maksimum 40MBps download alırsınız diye düşünüyorum, tabii ethernet kablosu takmadıysanız.
Yaklaşık 10MBps download vardı, upload hatırlamıyorum, siz ilk paketi satın almışsınız, düzelince yaklaşık 47-48MBps download alırsınız, upload 5 olması gerekiyor.
not: Dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz, maksimum 40MBps download alırsınız diye düşünüyorum, tabii ethernet kablosu takmadıysanız.
Adamsin senin yorumunu okuduktan sonra araştırıp baktım öyle gözüküyor
Simdi vdsl destekleyen modem alırsam direk olur mu yoksa alt yapı veya kablolara birsey yabacaz mi eğer sadece modem yetiyor ise hangi modem Alıcam marka model. Teşekkür ederim dostum