TurkNet internet çok yavaş

Kullanıcı1355

Hectopat
Şaka mı bu? Bu rezalet ya? 110 Mbps altı görmediğim internet hızım şu an bu durumda. 250 TL'lik o zamdan sonra zaten başka bir ISS'e geçecektim de, en azından iyi internet veren bir firma olarak hatırlayacaktım. "tüm yayıncı ve influencerlara reklam yaptırıp kitle topla, sonra kazıklamaya başla." harikasınız (!) gerçekten...

Screenshot_3.png

Şaka mı bu? Bu rezalet ya? 110 Mbps altı görmediğim internet hızım şu an bu durumda. 250 TL'lik o zamdan sonra zaten başka bir ISS'e geçecektim de, en azından iyi internet veren bir firma olarak hatırlayacaktım. "tüm yayıncı ve influencerlara reklam yaptırıp kitle topla, sonra kazıklamaya başla." harikasınız (!) gerçekten...

Eki Görüntüle 1690560
Şu an bende sorun yok ama bazen akşamları bu sorunla karşılaşıyorum.
1678009945909.png

Eki Görüntüle 1690560
Merhaba, hız sorunu için OİM üzerinden destek kaydı oluşturdunuz mu? Kaydınız varsa destek numarasını paylaşır mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı