TurkNet internet dalgalanıyor

Kanalı 9 ve 40 MHz olarak kaydedin hocam. Daha sonra alt-üst diye bir bölüm var onu üst olarak seçince 13 kanalı açılır.

Bunu yapalım eğer çözülmezse sorun modem diyebiliriz. Bende ZyXEL vmg 3625 t-50b var size söylediğim ayarla kullanıyorum.

Dediklerinizi yaptıktan sonra hız testinde 25 civarında başlayıp 35-40-50 falan görüyor ama genel olarak gene aynı durumda şu an yarın bir modem alacağım onunla da bir deneme yapıp iletirim yanıtınız için teşekkürler.

Rica ederim. Güncelleme yaparsınız.

Aldığım modem ASUS DSL-N17u kullanmaya değer mi? Kurarken nelere dikkat etmeliyim acaba?

Modemi kaça aldınız? ASUS modem daha önceden kullanmadım fakat şu değerlere dikkat edin. Genelde gözden kaçıyor ve bağlantı sağlanmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250422_173423.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 20
Modemi kaça aldınız? ASUS modem daha önceden kullanmadım fakat şu değerlere dikkat edin. Genelde gözden kaçıyor ve bağlantı sağlanmıyor.

O değerler tam olarak ne oluyor ve kuruluma başlamadan önce modem arayüzünden not almam gereken bilgiler var mıdır acaba?

O değerler tam olarak ne oluyor ve kuruluma başlamadan önce modem arayüzünden not almam gereken bilgiler var mıdır acaba?

O değerler bildiğim kadarıyla Türkiye'deki xDSL parametreleri. İnternet kullanıcı adı ve şifresini TurkNet uygulamasından alabilirsiniz. İp kamera filan yoksa eski modeme ihtiyacınız yok hocam.

O değerler bildiğim kadarıyla Türkiye'deki xDSL parametreleri. İnternet kullanıcı adı ve şifresini TurkNet uygulamasından alabilirsiniz. İp kamera filan yoksa eski modeme ihtiyacınız yok hocam.

Modemi kurdum sizin daha önce yazmış olduğunuz ayarlarla denediğimde hız 35'in üstüne nadir çıkıyordu orijinal ayarlarına bıraktığımda 65'e kadar çıktı ama hâlâ bir dalgalanma söz konusu yine de modem değişikliği hızı bir nebze olsa da arttırdı.

Bulunduğunuz yerde Wi-Fi ağları çoksa bu dalgalanmaları az veya çok yaşarsınız. Bilgisayar kullanıyorsanız CAT6 ile kablolu bağlantı sağlasanız daha sağlıklı olur. Keyifli kullanımlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…