TurkNet internet gitgide kötüleşiyor

SIMSEEK

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller,
Son 1-2 hafta önceye kadar 2 yıldır VDSL olarak hemen hemen 75 indirme 10 yükleme aldığım internetim bir anda 23e 2'ye kadar düştü. TurkNet ile iletişime geçtiğimde internetin artık yüksek hızı kaldırmadığı, santral mesafesinin de bu duruma etki ettiği ve santral mesafesinin 186 metre olduğunu söylediler. Bu düşüşten sonra internet kalitesinde de ciddi bir düşüş oldu, artık oyunlarda da paket kaybı, ping yükselmesi vb. durumlar yaşıyorum.
Kendilerinden durumu eski haline getirmelerini istediğimde yardımcı olmuyorlar, yine kendi adresime altyapı sorgulaması yaptığımda fiber 100e 20 veriyor gözüküyor, diyorum bari fibere geçirin neyse yapılması gereken bu sefer adresinizde altyapı yok diyorlar. İş garip bir hal aldı, eğer internet sağlayıcısını değiştirmek buna bir çözüm olacaksa direkt olarak sağlayıcıyı değiştireceğim, konu hakkında bilgisi olan varsa, sorunun TurkNet'le ilgili mi yoksa genel bir problem mi olduğunu anlayabilen ve yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
DSL bilgilerini de ekte iletiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum son birkaç aydır. İnternet aniden kesiliyor bir süre gelmiyor, bağlantı hiçbir zaman stabil değil. Sanırım ülkenin genelinde bir problem var TurkNet'le alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü taraflarına ulaştığımda ellerinden pek de bir şey gelmediğini görüyorum.

Kendi altyapısı ise bilmiyorum fakat Türk Telekom'a aitse bulunduğun bölgede aynı santralden internete bağlanan sayısı yükseldikçe kapasite düşüyor, ben oturduğum dairede tek iken 75 mbbit alıyordum, şu an 7 kişi daha taşındı 35 kullanıyordum 25e düşüreceğim mecbur.

Aynı sorunu bende yasıyorum hocam ülkede ki olaylardan sonra patladı benim internette bende 75 alıyordum simdi 50ye düsürmemi istiyorlar düşürürsem sorun geçecek mi onu da bilmiyorum internete bant daraltması geldiğini söylüyor bazıları ondan da kaynaklı olabilir.

Aynı sorunu bende yaşadım lider firma Türk Telekom ve VDSL problemlerini ciddi pranda azaltmış bir firma kendi müşrerilerine öncelik tanıyorlar ayrıca Türk Telekom'a geç kafan rahat olsum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…