TurkNet internet hızı stabil değil

mertcn3545

Zeptopat
Daha fazla  
Selam, TurkNet'e yeni geçtim ama internet hızım stabil değil. Bazen 500 Mbps, bazen de 4 Mbps hız alıyorum ve bu durum sürekli değişiyor. Şu ana kadar bir çözüm bulamadım. Daha önce bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• chrome_screenshot_11 Haz 2025 20_31_51 GMT+03_00.png
    86,5 KB · Görüntüleme: 37
  • chrome_screenshot_11 Haz 2025 20_31_19 GMT+03_00.png
    97,8 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki tüm cihazlarınızda bu hız dalgalanmasını yaşıyor musunuz?
Evet, cihaz fark etmiyor. Aynı konumda olmama rağmen hız sürekli tutarsız. Mesela aynı cihaz, bir bakıyorsun 500 Mbps alıyor; 5 dakika sonra birden 4 Mbps’ye kadar düşüyor. Modem kaynaklı olabilir mi?

Evet, cihaz fark etmiyor. Aynı konumda olmama rağmen hız sürekli tutarsız. Mesela aynı cihaz, bir bakıyorsun 500 Mbps alıyor; 5 dakika sonra birden 4 Mbps’ye kadar düşüyor. Modem kaynaklı olabilir mi?
Demek istediğim aynı cihazda sürekli dalgalı olması değil. Mesela evdeki bütün telefonlarda mı böyle. Sadece bir cihazda oluyorsa o cihaza ait bir sorun düşüneceğim ama tüm cihazlarda aynı sorun varsa o zaman farklı şeyler düşüneceğim ve ona göre tavsiye vereceğim.

Tüm cihazlar bu sorun oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…