G giberellin Megapat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 139 27 Mayıs 2023 #1 Bu sabah internet hizmetimi yanlışlıkla iptal ettim. Geri almak istiyorum yardımcı olur musunuz? @TurkNet Destek Ayşegül
Bu sabah internet hizmetimi yanlışlıkla iptal ettim. Geri almak istiyorum yardımcı olur musunuz? @TurkNet Destek Ayşegül
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Mayıs 2023 #2 giberellin dedi: Bu sabah internet hizmetimi yanlışlıkla iptal ettim. Geri almak istiyorum yardımcı olur musunuz? @TurkNet Destek Ayşegül Genişletmek için tıkla... Merhaba, iptal kayıt numaranızı paylaşır mısınız?
giberellin dedi: Bu sabah internet hizmetimi yanlışlıkla iptal ettim. Geri almak istiyorum yardımcı olur musunuz? @TurkNet Destek Ayşegül Genişletmek için tıkla... Merhaba, iptal kayıt numaranızı paylaşır mısınız?
G giberellin Megapat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 139 27 Mayıs 2023 #3 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, iptal kayıt numaranızı paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Öyle bir numara göremedim nereden bakacağım.
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, iptal kayıt numaranızı paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Öyle bir numara göremedim nereden bakacağım.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Mayıs 2023 #4 giberellin dedi: Öyle bir numara göremedim nereden bakacağım. Genişletmek için tıkla... Online işlem merkezinde teknik&destek kısmına geldiğinizde destek kayıtları sekmesi var. Oradan bakabilirsiniz.
giberellin dedi: Öyle bir numara göremedim nereden bakacağım. Genişletmek için tıkla... Online işlem merkezinde teknik&destek kısmına geldiğinizde destek kayıtları sekmesi var. Oradan bakabilirsiniz.