TurkNet internet ışığı kırmızı yanıyor

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
İnternet ışığı dün gece 20-21 gibi bir anda kırmızı oldu. Reset attım, kapayıp yeniden açtım, kabloları söküp yeniden taktım ama yeşil olmuyor. Yardımcı olur musunuz?
@500498 @TurkNet Destek Ayşegül.

Aynı sorun bende de olmustu.Türknet desteğe yazmıstım 1 gunde halledılmıstı.

TurkNet desteğe yazdım, aradan 10 saat sonra sorun düzeltildi, keyifli kullanmalar yazdılar fakat sorun hala devam ediyor.

60965999
Kaydınız üzerinden sorunun devam ettiğini ilettiğinizi görüntülüyorum. Uzmanımız en kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçip destek olacak.

Fiber kablo kırılmış çok büyük ihtimalle.
Modem arayüzünden interneti fabrika ayarlarına döndürdüğümden sonra oldu bu durum. Kablonun kırılması mümkün değil çünkü 3 metre uzunluğunda ve yaklaşık 1 metresi falan fazla kalıyor.

Modem arayüzünden interneti fabrika ayarlarına döndürdüğümden sonra oldu bu durum. Kablonun kırılması mümkün değil çünkü 3 metre uzunluğunda ve yaklaşık 1 metresi falan fazla kalıyor.
GPON kutusundaki LOS ışığı yeşil mi yanıyor?

Modem kurulumunu doğru yaptığınızdan emin misiniz?

GPON kutusundaki LOS ışığı yeşil mi yanıyor?
Dediklerinizden maalesef bir şey anlamadım. Direkt fotoğraf atayım.

Modem kurulumu yapamıyorum ki. İnternete bağlanmıyor.

Modem kurulumu yapamıyorum ki. İnternete bağlanmıyor.

Kaydınız üzerinden sorunun devam ettiğini ilettiğinizi görüntülüyorum. Uzmanımız en kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçip destek olacak.
Hâlâ iletişime geçmediler.

Dosya Ekleri

• IMG_20230202_183322.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 427
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…