İzmirli3535 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 109 1 Şubat 2025 #21 Kartel dedi: Hocam sonradan öğrendim TurkNet altyapı çalışması yapıyormuş bölgede onlar kesmiş bağlantıyı yine de teşekkür ederim ilgin için. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o ihtimalde olabilir tabii internet sağlayıcısından memnun musunuz?
Kartel dedi: Hocam sonradan öğrendim TurkNet altyapı çalışması yapıyormuş bölgede onlar kesmiş bağlantıyı yine de teşekkür ederim ilgin için. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o ihtimalde olabilir tabii internet sağlayıcısından memnun musunuz?
Kartel Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #22 İzmirli3535 dedi: Anladım hocam o ihtimalde olabilir tabii internet sağlayıcısından memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Memnunum hocam şu an çıtanın üst seviyesi.
İzmirli3535 dedi: Anladım hocam o ihtimalde olabilir tabii internet sağlayıcısından memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Memnunum hocam şu an çıtanın üst seviyesi.
grommash Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #23 Los isigi kirmizi yaniyor Kurulum.yapildi interneri 15dk kullandim Sonra gitti