Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 18 Kasım 2022 #1 Öncelikle selam. TurkNet'e geçeli 4 gün oldu fakat dün gece bir anda internet ışığı gitti ve internete giremedim. Neden olduğunu bilmiyorum.
Öncelikle selam. TurkNet'e geçeli 4 gün oldu fakat dün gece bir anda internet ışığı gitti ve internete giremedim. Neden olduğunu bilmiyorum.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Kasım 2022 #2 Benjamin the Ferel dedi: Öncelikle selam. TurkNet'e geçeli 4 gün oldu fakat dün gece bir anda internet ışığı gitti ve internete giremedim. Neden olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim Destek kaydı numaranızı benimle paylaşabilir misiniz?
Benjamin the Ferel dedi: Öncelikle selam. TurkNet'e geçeli 4 gün oldu fakat dün gece bir anda internet ışığı gitti ve internete giremedim. Neden olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim Destek kaydı numaranızı benimle paylaşabilir misiniz?
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 18 Kasım 2022 #3 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim Destek kaydı numaranızı benimle paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. teşekkür ederim.
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim Destek kaydı numaranızı benimle paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. teşekkür ederim.
tuncesat Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #4 Benjamin the Ferel dedi: Sorun çözüldü. teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözüldü?
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 18 Kasım 2022 #5 tuncesat dedi: Nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla... Bir kaç defa müşteri hizmetlerini aradım ama hiç bağlamadı. Sürekli bot konuşuyordu. Arıza tuşuna bastım telefonda. Bot konuşup kapattı. 1 saat sonra geldi internet.
tuncesat dedi: Nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla... Bir kaç defa müşteri hizmetlerini aradım ama hiç bağlamadı. Sürekli bot konuşuyordu. Arıza tuşuna bastım telefonda. Bot konuşup kapattı. 1 saat sonra geldi internet.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Kasım 2022 #6 Benjamin the Ferel dedi: Sorun çözüldü. teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözülmüş olmasına sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim
Benjamin the Ferel dedi: Sorun çözüldü. teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözülmüş olmasına sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim