TurkNet internet kesilmesi

emirk77x

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, saat 2 civarında internetim kesildi, Online işlemlerde planlı kesilecek yazıyor ama birkaç sıkıntı mevcut. Uyarıda yazan hizmet numarasi bana ait değil ve ne Türk Telekom'un sitesinde ne de TurkNet'in sitesinde bölgem için planlı çalışma gözükmüyor. Artı olarak neden bununla alakalı tarafıma bir mail gelmiyor? Internet gidincemi öğreneceğim illa bunu ya da hep Online islemleremi giriş yapacağım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220201-023904_TurkNet.jpg
    Screenshot_20220201-023904_TurkNet.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba, saat 2 civarında internetim kesildi, Online işlemlerde planlı kesilecek yazıyor ama birkaç sıkıntı mevcut. Uyarıda yazan hizmet numarasi bana ait değil ve ne Türk Telekom'un sitesinde ne de TurkNet'in sitesinde bölgem için planlı çalışma gözükmüyor. Artı olarak neden bununla alakalı tarafıma bir mail gelmiyor? Internet gidincemi öğreneceğim illa bunu ya da hep Online islemleremi giriş yapacağım?
Merhaba, mesaj üzerinden iletişime geçtim.

Mesela ben telefonumda internet kullanmıyorum. İnternet gidince kesinti olup olmadığını nasıl öğreneceğim. Tabii ki öğrenemedim. İlk önce benden kaynaklı sandım 2 saat uğraştım. Olmadı tabii ki. Mecbur gittim telefonuma internet paketi aldım. Turknet sanırım SMS servisinden bi haber.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı