TurkNet internet sorunu

LasfEn0

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
TurkNet internet bağlattım ilk gün kablolu hızından memnundum. TT'nin TP-Link Archer C5v modeli bir modem geldi. Kablosuz bağlantıdan hiç memnun değilim. 1 saat önce internet ışığı kırmızıya döndü ve internet gitti TurkNet'i aradım. Bağlantınızda problem yok dendi bekledim gelmedi. Modemi aç kapa yaptım gelmedi. Arayüzden herhangi bir oynama yapmadım zaten müşteri hizmetleri az bakıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Arıza kaydı oluşturmanızı tavsiye ederim. İnternet bağlantınız yoksa servis sağlayıcı dışında biz ne kadar dil döksek de düzelmeyecek.
Kablosuz bağlantıdan memnun değilseniz modemin yanına bir menzil genişletici satın alın ve ağı genişletin. Eşleştirmeyi cihazlar arası kablo ile yaparsınız ve menzil genişleticinin kablosuz özelliğini kullanırsınız.

TurkNet için modeme, Telekom bakmıyor. Sadece kutuya kadar bakıyorlar diye biliyorum. Bunu bana Telekom görevlisi söylemişti. Belki, prosedür değişmiş olabilir. Tekrar arayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…