TurkNet internet ve destek vermiyor!

Makaleler
7
1 aydır ping sorunu, packet loss sorunu, hız sorunuyla uğraşıyorum, 3 gündür de hiç internetim yok. "Çözeceğiz" diyorlar, çözülen hiçbir şey yok. Destek kayıtlarının haddi hesabı yok, artık cevap da vermiyorlar.

Türknet'i İlk destekleyen bizlerdik. Pazartesi ilk işim ISS değişmek olacak.

@TurkNet Destek Ayşegül

Senelerdir türk telekom kullanıcısıyım hiç bir sorun yaşamadım memnunum.
Evet 2 katı fiyatı. Sanki altın satıyorlar bana.

-
Güncelleme: 1 haftadır internet yok. 1 aydır yarım yamalak. İkide bir çözüyoruz diyip duruyorlar çözdükleri yok. Çocuk oyuncağı mı bu ya? Tatilimin içine ettiniz. Türk Telekom'dan farkınız kalmamış.

Son düzenleme:
Aynı şekil ayın 22sinde yalın internete geçtim ve 10 olan uploadı 20 yapmalarını istedim işte yükselttik filan dediler gerekli modem dns ayarlarını yaptık filan dediler olmayınca en son 23ünde bağlantıyı kestiler arıza kaydı açtılar türktelekomdan adamlar geldi bağlantıyı değiştirdiler bizim işimiz kalmadı gerisi türknet halledicek dediler ve her yazdığımda

Saha ekiplerimizin çalışmaları ivedi bir şekilde devam etmektedir. Tarafıma net bir bilgi aktarıldığında sizleri arayıp detaylı bilgi vereceğim.

demekten başka birşey yapmıyorlar neredeyse 1 haftadır benimde netim yok tek tıkla kendilerinin kestiği bağlantıyı tekrar bağlamıyorlar.

Tam 1 haftanın sonunda ekip gelip binanızdaki switch bozukmuş dedi ve yaptı. 20 blok sitede tek bizim yoktu zaten. Genel arıza diyerek yalan söyleyip durdular, ekip göndermediler!

İşin trajik yanı 2 gün önce elektrik gidip geldi ve yine internetimiz gitti. Yine genel arıza var, ekip yönlendiremeyiz yalanını söylüyorlar! Halbuki yine sadece bizde yok. Belli ki elektrik gidip gelmesi switchi bozdu.
Arayın diyorum aramıyorlar, doğru düzgün cevap vermiyorlar! Vereceğiniz internete... Zam yapmaya gelince hemen yapıyorsunuz ama! Hay böyle işe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…