TurkNet internet yavaşladı

Bateman_P

Decapat
Daha fazla  
Dün internetimde hiçbir sorun yokken bugün aşırı derecede bir yavaşlama söz konusu. (hız testine göre Download/Upload 110/25'ten 7/15'e kadar gerilemiş durumda). Bu durumu sadece ben mi yaşıyorum? TurkNet kullanıyorum bugünkü yaşanan internet krizi ile bir ilgisi var mı acaba?

Ona göre TurkNet'e ulaşacağım. Haberlerde, forumlarda araştırma yaptım ama herhangi bir bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan veya aynı durumu yaşayanlar var ise bildirebilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün internetimde hiçbir sorun yokken bugün aşırı derecede bir yavaşlama söz konusu. (hız testine göre Download/Upload 110/25'ten 7/15'e kadar gerilemiş durumda). Bu durumu sadece ben mi yaşıyorum? TurkNet kullanıyorum bugünkü yaşanan internet krizi ile bir ilgisi var mı acaba?

Ona göre TurkNet'e ulaşacağım. Haberlerde, forumlarda araştırma yaptım ama herhangi bir bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan veya aynı durumu yaşayanlar var ise bildirebilir mi? Teşekkürler.

Siber saldırı var diyorlar birçok insanda da kopma mevcut.

1721421467475.png

Benimkiler hala aynı. Arkada YouTube falan açık diye download düşmüş sadece. Kullanmaya başlayalı kaç sene oldu hatırlamıyorum ama TürkTelekom'dan geçmiştim. 1 kere bile aramak zorunda kalmadım hız düştü/ping arttı diye, hayatımda yaptığım iyi tercihlerden biri olabilir.

spoof ip (sahte ip) saldırı olma ihtimali var Fakat türknet routing üzerinde dışarıya kapalı genelde ve önlemini alıyor türknet.
Türk telekomda herhangi bir sıkıntı yok şuan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı