F Fnrfrat Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #1 Evet arkadaşlar internet yok! Modemi kapattım açtım fişini falan çektim bir de resetledim olmadı. Sorun nedir acaba? Ulaşamıyoruz da TurkNet'e. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2023
Evet arkadaşlar internet yok! Modemi kapattım açtım fişini falan çektim bir de resetledim olmadı. Sorun nedir acaba? Ulaşamıyoruz da TurkNet'e.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #2 Site veya uygulama üzerinden destek kaydı oluşturdun mu? @TurkNet Destek Ayşegül
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Mayıs 2023 #3 Fnrfrat dedi: Evet arkadaşlar internet yok! Modemi kapattım açtım fişini falan çektim bir de resetledim olmadı. Sorun nedir acaba? Ulaşamıyoruz da TurkNet'e. Genişletmek için tıkla... Merhaba, detaylı kontrol ederek sorunu çözümleyebilmemiz için OİM üzerinden arıza kaydı oluşturmanızı rica ederim.
Fnrfrat dedi: Evet arkadaşlar internet yok! Modemi kapattım açtım fişini falan çektim bir de resetledim olmadı. Sorun nedir acaba? Ulaşamıyoruz da TurkNet'e. Genişletmek için tıkla... Merhaba, detaylı kontrol ederek sorunu çözümleyebilmemiz için OİM üzerinden arıza kaydı oluşturmanızı rica ederim.
F Fnrfrat Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #4 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, detaylı kontrol ederek sorunu çözümleyebilmemiz için OİM üzerinden arıza kaydı oluşturmanızı rica ederim. Genişletmek için tıkla... Tamam bakıyorum hemen.
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, detaylı kontrol ederek sorunu çözümleyebilmemiz için OİM üzerinden arıza kaydı oluşturmanızı rica ederim. Genişletmek için tıkla... Tamam bakıyorum hemen.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Mayıs 2023 #5 Fnrfrat dedi: Tamam bakıyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Kayıt açıldıktan sonra ekipler hemen işleme alıp arıza sürecini başlatacak. Detayları eş zamanlı olarak kayıt üzerinden sizinle paylaşacağız.
Fnrfrat dedi: Tamam bakıyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Kayıt açıldıktan sonra ekipler hemen işleme alıp arıza sürecini başlatacak. Detayları eş zamanlı olarak kayıt üzerinden sizinle paylaşacağız.