TurkNet internete geçilir mi?

laurits

Hectopat
Sorum yukarıdaki gibi, TurkNet interneti alınır mı? Çok yorum gördüm işte Türk Telekom'un 50 Mbps hızı bunların GigaFiber'inden iyi, yan odada çekmiyor, modem berbat, müşteri hizmetleri çok kötü vs. vs. Altyapı sorgulattığımda ise bulunduğunu gördüm, sizce evime TurkNet'i "ilk 6 ay 250 TL yerine 180 TL" kampanyasını almalı mıyım?

1690978960118.png

Son düzenleme:
Bir iki yildir belki daha fazla suredir TurkNet kullaniyoruz. Nadiren 2-3 gunluk hiz yavaslamasi oluyor onun disinda iyi. Musteri hizmetleriyle alakali bir isimiz olmadi o yuzden destegi hakkinda yorum yapamayacagim. Mumkunse sunduklari modemi taktirmayin, 2 oda otede cekmiyor. 720p video izlerken bile eziyet cekiyorum. @442133

TurkNet kullanıyorum İstanbul'da yaşıyorum ve internetten memnunum fakat tahaaüt olmadığı için kafalarına göre fiyat arttırabiliyorlar 1 sene önce 120TL ile kayıt oldum, 150 oldu sonra 200 oldu artıyor yavaşça.

Benim önerim bu ekonomik durumda kesinlikle taahhütlü ISS kullanmak.
24 Mpbs interneti 2 yıl boyunca 80 tl ye kullandım.
4 ay önce bitti.
O ekonomik koşulda 80 Tl internet sudan ucuzdu.
Şimdi de 160Tl oldu yine 2 yıl taahhütlü.
Eminim ki yine son sene sudan ucuz olacak.
Bunları göz önünde bulundurarak ISS seçin.

Bence bulunduğumuz dönemin şartlarına bakınca taahhütsüz internet kullanmak mantıklı değil. TurkNet'in verdiği modem gerçekten de berbat. TurkNet'e geçecekseniz bile o modemi kullanmayın.

Bir iki yildir belki daha fazla suredir TurkNet kullaniyoruz. Nadiren 2-3 gunluk hiz yavaslamasi oluyor onun disinda iyi. Musteri hizmetleriyle alakali bir isimiz olmadi o yuzden destegi hakkinda yorum yapamayacagim. Mumkunse sunduklari modemi taktirmayin, 2 oda otede cekmiyor. 720p video izlerken bile eziyet cekiyorum. @442133
Hangi modemi öneriyorsunuz, daha doğrusu nasıl bir çözüm bulmalıyım?

Sorum yukarıdaki gibi, TurkNet interneti alınır mı? Çok yorum gördüm işte Türk Telekom'un 50 Mbps hızı bunların GigaFiber'inden iyi, yan odada çekmiyor, modem berbat, müşteri hizmetleri çok kötü vs. vs. Altyapı sorgulattığımda ise bulunduğunu gördüm, sizce evime TurkNet'i "ilk 6 ay 250 TL yerine 180 TL" kampanyasını almalı mıyım?

Eki Görüntüle 1886645
Merhabalar, gönderdiğiniz ekran görüntüsüne göre adresinizde 100 Mbps' te kadar VDSL hizmeti verebiliyoruz. VDSL hizmetinde modemi sizin temin etmeniz gerekiyor. Taahhütsüz olarak hizmet veriyoruz. İstediğiniz zaman hizmetimizi deneyimleyebilir ve memnun kalmazsanız dilediğinizde iptal ettirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı