TurkNet internete hiçbir şekilde bağlanılamıyor

Wantatchi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır TurkNet abonesiyim. Size biraz TurkNet'ten bahsedeyim:
Bu şahıslar iyi kötü taahhüt yapmazlar, senin cayma bedelini öderler ama işin karanlık tarafı şöyle---->
Öncelikle ilk kurulum zamanında 2 hafta bunları internetsiz gelmelerini ve teknik prosedürleri çözmelerini bekledim ve en sonunda kurulmasını istemiyorum, vazgeçtim dediğim gün gelip kurdular. Yani o zamandan belliydi aslında.
Neyse iyi kötü kullanıyoruz interneti, ara ara kesintiler olurdu ama planlı bakım adı altında geçiştirirlerdi. Zaten Max 2 saat sürerdi.
Bunlar en başta bize dedi ki işte sabit fiyat 12 ay fiyatlar değişmez falan, 6. ayda işler değişti tam hatırlamıyorum ama 375 TL mi neydi ta 650 liralara fırladı. Gittim aradım neden böyle oldu diye. Ekonomik şartlar cart curt dediler ve bana 12 ay peşin öde ucuza gelsin dediler, ona da okey dedim.
En son bomba ise 2 hafta önce başladı. İnternet gitti ve geldiğinde ise kopuk kopuk geliyordu. Gelse bile Instagram'ya bile girilmiyordu hızı çok yavaştı. Neredeyse her gün müşteri hizmetlerine derdimi anlatmaya çalıştım (bu arada müşteri hizmetlerinin telefonu da yok ha uygulamadan yazışıyon). Bana sürekli ilgileniyoruz, arka planda çalışıyoruz. Merak etmeyin falan deyip beklettiler. Yazmadığım mecra kalmadı ama ilgilenme sıfır.

Durum bundan ibaret. Şimdi sormak istediğim şu:
İnterneti iptal ettim ancak iptal edilmesi 5 iş günü içinde yazdılar. Kablonet'e geçeceğim, sizce onlar bu sorunu çözer mi? Çünkü biliyorsunuz diğerleri taahhütlü çalıştığından kullanamayacağım internete 12 ay para vermek istemem. Ayrıca TurkNet interneti iptal etmeden Kablonet çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sinir bozucu bir durum hocam bende hak veriyorum. İnternet sorunu gerçekten özellikle 2026 gireceğimiz halde hale ciddi şekilde devam ediyor. Ama burada ben TurkNet olarak genelleme değil de Türk Telekom kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Altyapıda sorun olduğunda TurkNet müdahale etmiyor. Şahsen bende TurkNet kullanıyorum fakat müşteri hizmetleri konusunda veya altyapı hız konusunda herhangi bir sorun yaşamadım. 2-3 senedir kullanıyorum. Fiyat konusuna gelecek olursam da evet ciddi zam oranında bir fatura çıkartıyorlar. Ama bunu sadece TurkNet yapmıyor. Diğer firmalarda da genel olarak durum böyle. Ayrıca ben memnun olduğum için en azından değiştirmeyi düşünmedim. Ayrıca şu anda 700TL ama bu fiyatlar bana göre GigaFiber fiyatları olmalı. Ama günümüzde ne yazık ki VDSL altyapı da ki fiyatlar bunlar. TurkNet en sevdiğim yönü taahhütsüz ve altyapı ne kadar destekliyorsa o kadar hız vermeleri gibi. Ama Kablonet konusunda da fiber olursa daha mantıklı gibi geldi.

dün netspeed vardı 97mbit hız alıyordum, turknet pişmanlıktır, 18mbit veriyorlar, müşteri hizmetleri yok canları isterse sizi arıyorlar, aboneliğimi 35 megabitten başlatmışlar, aynı kablo aynı altyapı netspeed'in 87 megabit verdiğine bunlar nasıl 35 megabit olarak bağlıyorlar, şu ana kadar yaşadığım en kötü internet deneyimi diyebilirim, o yüzden fiyatı 400 lira yapmışlar bir ayda bedava veriyorlar, verdiğin hizmet 18 megabit olduktan sonra bedava yapsan ne olacak ki, bu sorunu yaşayan var mı nasıl çözebilirim arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı