Merhaba arkadaşlar. Ben TurkNet fibere geçtim. Bana TP-Link C5v modem verdiler ama ben kendi modemimi kullanmak istiyorum ama kablo bağlayınca internet gelmiyor Online işlemlere sordum sadece bizim verdiğimiz modemi kullanabilirsiniz dediler. Bu gerçekten böyle mi?
Modemin WAN portuma Ethernet'i bağladıktan sonra modemin çalışma modunu WAN olarak ayarlayın. Ardından önceki modemin MAC adresini alıp şu anki modeminizin arayüzüne girip MAC klonlama yapın. Böylece kullanabilirsiniz.
Modemin WAN portuma Ethernet'i bağladıktan sonra modemin çalışma modunu WAN olarak ayarlayın. Ardından önceki modemin MAC adresini alıp şu anki modeminizin arayüzüne girip MAC klonlama yapın. Böylece kullanabilirsiniz.
Yok hocam modemin ayarlarından internet abone kullanıcı adı ve şifre bölümünden değiştirebiliyorsunuz hatta modem ayarlarında ttnet haricinde bir sağlayıcıya giriş yapmak için tıklayın diyor tıklıyorsunuz blablabla@Turk.net diyerek giriş yapıyorsunuz ben kendim kullanıyorum.
Buyurun hocam bu da benim ayarlarım.