TurkNet internette online oyunlar ve internet sitelerine erişimde sorun var

Arkadaşlar bu sorun genel bir sorun değil mi? Benim müşteri temsilcim görüşme esnasında bana böyle bir bilgi vermedi. Yakın zamanda adresime TT Fiber altyapısı geldiği için VDSL altyapıdan Fiber'e geçişimi yaptım. Dün sabah da internette aşırı sıkıntılar yaşamaya başladım. League of Legends oyununda arkadaş listem yüklenmiyor mesela, CMD'den 1.1.1.1'e ping atamıyorum request timed out hatası alıyorum. Birçok siteye çok yavaş giriyor, kasıyor, donuyor vs. bir ton sorun yaşamaya başladım. Sorun benden kaynaklı diye dünden beri kafayı yedim sistemi bile formatladım durduk yere salak gibi. Eğer sorun benden kaynaklı değilse Turknetten dolayı genel bir sorun varsa içim rahatlayacak.

Güncelleme: Cloudflare WARP uygulaması kullanırken hiçbir sorun yaşamadığımı farkettim. LOL'de sorunum çözülüyor, sitelere giriş hızım vs. de düzeliyor. Sorun Turknet kaynaklı değil mi arkadaşlar? Benim ekstra bir şeyle uğraşmama gerek yok herhalde? Bilgi verirseniz çok sevinirim..

Aynı sorun hala devam ediyor. Bazı internet sitelerine erişim, online oyunlar (özellikle valorant)

Aynı sorun hala devam ediyor. Bazı internet sitelerine erişim, online oyunlar (özellikle valorant)
Tekrar hortlatayım sorun yavaş yavaş düzeliyor sanırım. Valorant girebildim problem olmadı hala bazı sitelere erişim konusunda bir hantallık var ama düzeliyor sanırım yavaş yavaş.

Tekrar hortlatayım sorun yavaş yavaş düzeliyor sanırım. Valorant girebildim problem olmadı hala bazı sitelere erişim konusunda bir hantallık var ama düzeliyor sanırım yavaş yavaş.
Evet bu sabah itibariyle benim de birçok sorunum düzelmeye başladı.

Ben dün Kaspersky VPN kullanarak sorunsuz bir şekilde interneti kullandım. Umarım yakın zamanda tamamen düzelir.

IPV6 hizmeti kullanıp da artık kullanamayan arkadaşlari için de şunu paylaşayım:

1735030948312.png

Kalıcı olarak sonlandırılmamış IPV6 hizmeti. Bu iyi bir haber. Turknet'in en büyük artılarından biri IPV6'yı ücretsiz bir şekilde kullanabiliyor olmamızdı. Bu da elimizden alınırsa çok kötü olurdu gerçekten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı