Carti Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #1 Modeme reset atıyorum fakat IP adressim hâlâ aynı değişen bir şey yok. Nasıl değiştirebilirim? Şu siteden kontrol ediyorum. whatismyipaddress.com
Modeme reset atıyorum fakat IP adressim hâlâ aynı değişen bir şey yok. Nasıl değiştirebilirim? Şu siteden kontrol ediyorum. whatismyipaddress.com
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #2 Carti dedi: Modeme reset atıyorum fakat IP adressim hâlâ aynı değişen bir şey yok. Nasıl değiştirebilirim? Şu siteden kontrol ediyorum. whatismyipaddress.com Genişletmek için tıkla... Statik IP hizmeti alıyorsunuz büyük ihtimalle. İptal edebilirsiniz.
Carti dedi: Modeme reset atıyorum fakat IP adressim hâlâ aynı değişen bir şey yok. Nasıl değiştirebilirim? Şu siteden kontrol ediyorum. whatismyipaddress.com Genişletmek için tıkla... Statik IP hizmeti alıyorsunuz büyük ihtimalle. İptal edebilirsiniz.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #3 Statik IP kullanıyorsunuz o yüzden değişmiyor onu iptal ettirebilirsiniz müşteri hizmetlerinden.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.017 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #4 Carti dedi: Modeme reset atıyorum fakat IP adressim hâlâ aynı değişen bir şey yok. Nasıl değiştirebilirim? Şu siteden kontrol ediyorum. whatismyipaddress.com Genişletmek için tıkla... Statik IP hizmeti almıyordur bence. CGNAT IP'sinin çıkış yaptığı Public IP aynıdır. IP adresin ile modeme gelen IP birebir aynı mı? Bir bak ona. Ondan sonra yorum yapmak daha doğru olur. TürkNet'de CGNAT kullanıyor.
Carti dedi: Modeme reset atıyorum fakat IP adressim hâlâ aynı değişen bir şey yok. Nasıl değiştirebilirim? Şu siteden kontrol ediyorum. whatismyipaddress.com Genişletmek için tıkla... Statik IP hizmeti almıyordur bence. CGNAT IP'sinin çıkış yaptığı Public IP aynıdır. IP adresin ile modeme gelen IP birebir aynı mı? Bir bak ona. Ondan sonra yorum yapmak daha doğru olur. TürkNet'de CGNAT kullanıyor.
Carti Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #5 Yosemite Sam dedi: Statik IP hizmeti alıyorsunuz büyük ihtimalle. İptal edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... TurkNet sitesinde baktığımda statik IP hizmetini başlatın yazıyor, sanmıyorum.
Yosemite Sam dedi: Statik IP hizmeti alıyorsunuz büyük ihtimalle. İptal edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... TurkNet sitesinde baktığımda statik IP hizmetini başlatın yazıyor, sanmıyorum.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #6 Carti dedi: TurkNet sitesinde baktığımda statik IP hizmetini başlatın yazıyor, sanmıyorum. Eki Görüntüle 994715 Genişletmek için tıkla... Aslında bu iyi bir şey fakat kaldırmak istiyorsanız desteğe yazın. Ben bu hizmete para veriyorum.
Carti dedi: TurkNet sitesinde baktığımda statik IP hizmetini başlatın yazıyor, sanmıyorum. Eki Görüntüle 994715 Genişletmek için tıkla... Aslında bu iyi bir şey fakat kaldırmak istiyorsanız desteğe yazın. Ben bu hizmete para veriyorum.
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #7 Cgn de olabilirsiniz. Modem IP'si ile ipsorgudaki IP aynı değil ise cgndir.
Carti Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #8 EmirGkts dedi: Cgn de olabilirsiniz. Modem IP'si ile ipsorgudaki IP aynı değil ise cgndir. Genişletmek için tıkla... Modem IP'sine nereden bakabilirim?
EmirGkts dedi: Cgn de olabilirsiniz. Modem IP'si ile ipsorgudaki IP aynı değil ise cgndir. Genişletmek için tıkla... Modem IP'sine nereden bakabilirim?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.017 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #9 Ben diyorum adam CGNAT'da diye. CGNAT hizmet alıyorsunuz. O yüzden IP adresiniz değişmiyor. Olay bundan ibaret.
Ben diyorum adam CGNAT'da diye. CGNAT hizmet alıyorsunuz. O yüzden IP adresiniz değişmiyor. Olay bundan ibaret.
Carti Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #10 erengore dedi: Ben diyorum adam CGNAT'da diye. CGNAT hizmet alıyorsunuz. O yüzden IP adresiniz değişmiyor. Olay bundan ibaret. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi peki? Ve de değiştirmenin bir yolu yok mudur?
erengore dedi: Ben diyorum adam CGNAT'da diye. CGNAT hizmet alıyorsunuz. O yüzden IP adresiniz değişmiyor. Olay bundan ibaret. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi peki? Ve de değiştirmenin bir yolu yok mudur?