TurkNet IPv6 kullanabilir miyim?

Merhabalar, Asus IPV6 - Asus IPV6 2 bağlantıları size yardımcı olabilir. Modeminizi uygun duruma getirdikten sonra başka bir işlem yapmanız gerekmiyor. IPV6 geçişleri sistem tarafından kademeli ve otomatik olarak gerçekleştiriliyor.

Sakın sadece IPv6 kullanmak gibi bir hata yapma IPv4 ile beraber kullan hala IPv6 kullanmayan siteler, oyunlar var giremezsin.

Bir üst sürümü var fakat bu yazılımda çok CRC hatası veriyor ve internete girmez hale geliyor
Bu sorun modemin yazılımı ile alakalı olabilir. Firmware güncellemesi yapmak gerekebilir. Asus Download Center bu işlemi yapmadan önce kesinlikle modem üretici firmanız ile görüşmenizi tavsiye ediyorum.

Hocam ASUS yardımı aradım bu ayarlar normal dedi otomatik IP aldığı için boş olması lazım zaten dedi.

Son düzenleme:
Ben de TurkNet IPv6 desteği ile yazıştım bana ASUS-N16 ile kendileri de denediklerini fakat IPv6 bağlantısı sağlayamadıklarını söylediler. Sanırım ASUS'la görüşeceğiz güncelleme gönderecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…