TurkNet iyi mi?

• Konuyu başlatan Xway
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 468

Xway

Centipat
Daha fazla  
TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Altyapı sorgulamasında 75Mbps gösteriyor. Gerçekten bu hızları verebiliyorlar mı? Saçma sapan kesintiler oluyor mu merak ediyorum.

TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Altyapı sorgulamasında 75Mbps gösteriyor. Gerçekten bu hızları verebiliyorlar mı? Saçma sapan kesintiler oluyor mu merak ediyorum.

Evet bazıları memnun değil. Fakat bazıları memnun ve zamlarda geldi. Şu zamanda iyi olan Türk Telekom, şaka değil gerçek.

Diğer İSS'lere baktınız mı?

Merhaba,

TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor (eğer istersen davet kodu: AFC95EB14ama). Sınırsız, maksimum hızlı internet var hizmetin içinde. Ayda 139,90 TL. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var. Bu arada bana 84 demişlerdi 95 Mbps alıyorum hız yüksek olduğu için SNR değeri düşük olabiliyor ama şu an istersem 99TL'ye düşürebiliyorum 75 Mbps'e.

Ben TurkNet'ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım.

Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 240 TL'ye kadar bu cezayı karşılıyor. Bu linkten kontrol edebilirsin.

Taahhütsayar: http://www.taahhutsayar.org/?PromoCode=AFC95EB14AMA

Technopat Haberler

Geri
Yukarı