wakaby Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 13 4 Şubat 2022 #1 İzmir konak ferahlı mahallesi 3515 sokak için altyapı çalışması olacak mıdır? Ayrıca istek listenize ekler misiniz?
İzmir konak ferahlı mahallesi 3515 sokak için altyapı çalışması olacak mıdır? Ayrıca istek listenize ekler misiniz?
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Şubat 2022 #2 wakaby dedi: İzmir konak ferahlı mahallesi 3515 sokak için altyapı çalışması olacak mıdır? Ayrıca istek listenize ekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, şimdilik planlar içerisinde bulunmuyor. Talep listemize ekleyeceğim.
wakaby dedi: İzmir konak ferahlı mahallesi 3515 sokak için altyapı çalışması olacak mıdır? Ayrıca istek listenize ekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, şimdilik planlar içerisinde bulunmuyor. Talep listemize ekleyeceğim.
bysuicdet Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #3 wakaby dedi: İzmir konak ferahlı mahallesi 3515 sokak için altyapı çalışması olacak mıdır? Ayrıca istek listenize ekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de ferahlı mahallesi'nde yaşıyorum. Siz talep gönderdiniz mi? Ben de gönderdim, ama 2 yıldır bir yanıt alamadım. Sanırım getirmeyecekler.
wakaby dedi: İzmir konak ferahlı mahallesi 3515 sokak için altyapı çalışması olacak mıdır? Ayrıca istek listenize ekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de ferahlı mahallesi'nde yaşıyorum. Siz talep gönderdiniz mi? Ben de gönderdim, ama 2 yıldır bir yanıt alamadım. Sanırım getirmeyecekler.