3 gun once TurkNet'e gectim. Dun Turk Telekom yetkilileri hatti kontrol etmek icin geldi ve bir sorun yok dediler. Bu gun TurkNet kullanici adi ve sifre verdi. Ben de ankastreden modeme kablo cektim. Kabloyu taktigim zaman internet isigi kirmizi yaniyordu. Normalde yesil olmasi gereken isik kirmizi yaniyor. Acaba benden kaynakli mi diye musteri hizmetlerini aradim. Sorunu anlattigim zaman altyapinizdan kaynakli bir sorun var dediler. 2 gun icerisinde teknik destegi yollayip sorununuz icin yardim edecegiz dediler. Ama ben altyapidan kaynakli bir sorun oldugunu sanmiyorum. Alttaki komsum turktelekom dan catir cutur internete giriyor. Bir de modem kurulumunu yapmadim ben. Acaba modem kurulumunu yapmadigim icin kirmizi isiktan yesil isiga gecmiyor olabilir mi internet gostergesi? Ayrcia ek bilgilendirme olsun diye de bir bilgi vereyim: ankastreden cektigim kabloyu modem yerine telefona taktigim zaman 'dit dit dit dit dit dit' seklinde yanitlar aliyorum. Hani birisini ararsiniz da mesgul calar ya aynen oyle bir ses. Acaba TurkNet hattima internet gondermis de ben mi kurulumu yapamamisim? Yoksa bu sorun TurkNet'ten mi kaynakli?
Hattınızda problem olmadığını düşünüyorsanız, modemin de kurulumunu yapmadıysaniz, modemin kurulumunu Türknet sitesinden bakarak yapabilirsiniz. Ona göre burada çözüm aramanız mantıklı olur.
Hattınızda problem olmadığını düşünüyorsanız, modemin de kurulumunu yapmadıysaniz, modemin kurulumunu Türknet sitesinden bakarak yapabilirsiniz. Ona göre burada çözüm aramanız mantıklı olur.
Hattimda sorun olmadigini dusunuyorum ama sikinti su: benim modemim turknet in sitesindeki modemlerden farkli. Markasi ve modeli: tenda v300. Size sorum su: modem kurulumu yapmadigim zaman bile modemimde internetin var oldugunu belirten bir led yanar mi? Yoksa bu led, modem kurulumu yaptiktan sonra mi kendisini belli eder?
Benim bildiğim yine de led yanması ama siz servis sağlayıcınızı arayıp görüşün derim. Modemi nasıl kuracağınızı ve internet erişimi konusunda yardımcı olmalarını söylerseniz dikkate alacaklardır. En azından size internete sorunsuz girebilirsiniz. Sadece modem ayarı yapmanız gerekmekte bile dese yeterlidir. Bir şekilde modem ayarlanır.