W worskii Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 25 Çözümler 1 3 Eylül 2025 #1 Merhaba, taşınacağım için internet hizmetimi de yeni adresime taşımak istiyorum ama online işlemlere eski numaram kayıtlı olduğundan giremiyorum, nasıl düzeltiriz? Müşteri hizmetlerine bağlanmıyor hiçbir hatları. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2025
Merhaba, taşınacağım için internet hizmetimi de yeni adresime taşımak istiyorum ama online işlemlere eski numaram kayıtlı olduğundan giremiyorum, nasıl düzeltiriz? Müşteri hizmetlerine bağlanmıyor hiçbir hatları.
0rçun Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 183 Çözümler 3 3 Eylül 2025 #2 Bayilerine gidip durumu anlatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS W worskii Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 25 Çözümler 1 3 Eylül 2025 #3 0rçun dedi: Bayilerine gidip durumu anlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... TurkNet'in bayii yok diye biliyorum Mersin'de var mı? Artı 0 Eksi
0rçun dedi: Bayilerine gidip durumu anlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... TurkNet'in bayii yok diye biliyorum Mersin'de var mı?
0rçun Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 183 Çözümler 3 3 Eylül 2025 #4 Pardon hocam başka bir firmayla karıştırmışım fakat müşteri hizmetlerine nasıl bağlanamıyorsunuz onu anlamadım. Artı 0 Eksi
Pardon hocam başka bir firmayla karıştırmışım fakat müşteri hizmetlerine nasıl bağlanamıyorsunuz onu anlamadım.
KS KS W worskii Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 25 Çözümler 1 3 Eylül 2025 #5 0rçun dedi: Pardon hocam başka bir firmayla karıştırmışım fakat müşteri hizmetlerine nasıl bağlanamıyorsunuz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Arıyorum yapay zeka karşılıyor, giriyorum bilgileri en son diyor ki Online işlemlerden talep açarak yardım alabilirsiniz vsvs. Artı 0 Eksi
0rçun dedi: Pardon hocam başka bir firmayla karıştırmışım fakat müşteri hizmetlerine nasıl bağlanamıyorsunuz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Arıyorum yapay zeka karşılıyor, giriyorum bilgileri en son diyor ki Online işlemlerden talep açarak yardım alabilirsiniz vsvs.
0rçun Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 183 Çözümler 3 3 Eylül 2025 #6 worskii dedi: Arıyorum yapay zeka karşılıyor, giriyorum bilgileri en son diyor ki Online işlemlerden talep açarak yardım alabilirsiniz vsvs. Genişletmek için tıkla... Biraz uğraştırıcı bir müşteri hizmetleri var hatırlıyorum. Eğer bulabilirsem numarasını ileteceğim hocam. Artı 0 Eksi
worskii dedi: Arıyorum yapay zeka karşılıyor, giriyorum bilgileri en son diyor ki Online işlemlerden talep açarak yardım alabilirsiniz vsvs. Genişletmek için tıkla... Biraz uğraştırıcı bir müşteri hizmetleri var hatırlıyorum. Eğer bulabilirsem numarasını ileteceğim hocam.
KS KS W worskii Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 25 Çözümler 1 3 Eylül 2025 #7 0rçun dedi: Biraz uğraştırıcı bir müşteri hizmetleri var hatırlıyorum. Eğer bulabilirsem numarasını ileteceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Artı 0 Eksi
0rçun dedi: Biraz uğraştırıcı bir müşteri hizmetleri var hatırlıyorum. Eğer bulabilirsem numarasını ileteceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır