TurkNet kullanıyorum. 35 Mbit tarifem var ama altyapıdan kaynaklı maksimum 25 alabiliyorum. Tarifelerde yazan hız alabileceğin maksimum hız yani o hız garanti değil. Fiber altyapı varsa fiber internet tarifelerine bakmanı öneririm.
Arkadaşlar Türk Telekom'dan TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum taahhüt bitince ama TurkNet'e yapılan yorumlar iyi değil diye biliyorum. Tarifeleri gayet güzel 100 MB 85 TL civarı. Forumda TurkNet kullananlar ve daha önce kullanmış olanlar tecrübelerini bizimle paylaşırsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler. Not: Türk Telekom fiber altyapım var.
Aldığın hizmet bölgeden bölgeye değişim gösterebilir. 2020 yılının ilk çeyreğinde ucuz ve yüksek hızlı olması sebebiyle tercih etmiş ve başvuru yapmıştım. Ancak çektiğim sıkıntılar sebebiyle 2 aya kalmadan iptal ettirmek durumunda kaldım.
Yaşadığın bölgedeki insanların görüşlerini alaraktan geçmeni öneririm.
Kuzenim kullanıyor. İlk başta nefret ediyordu şuan nasıl bilmiyorum. 1 Ay'da anca kurulum yaptılar ve 16MBPS olması gereken internet 2 MBPS idi. Bir de hiç ilgilenmemişlerdi.
Oldukça memnunum ben, genel olarak her gün saat 20 ile 23 arası %50 kadar yavaşlama oluyor sadece. Gece 1'de oyun indirmeye bırakıyorum maksimum ulaştığı indirme hızı 12 M/bit'i buluyor. Onun dışında Avrupa sunucularında pingim 70-80 arası. Türkiye'de 25-30.
Pingimin fazla olmasının sebebi oyun oynarken arkada tarayıcı ve Discord açık, 4-5 tane telefon, 1 adet PS4 ve 1 adet Laptop ve 1 adet de TV bağlı Wi-Fi'ye ama yine de fark ettirmiyor bence.
Pingimin fazla olmasının sebebi oyun oynarken arkada tarayıcı ve Discord açık, 4-5 tane telefon, 1 adet PS4 ve 1 adet Laptop ve 1 adet de TV bağlı Wi-Fi'ye ama yine de fark ettirmiyor bence.