A Alohomora Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #21 Recep Baltaş dedi: Ben edeceğim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gigafiberede zam gelebilir 200 250 olur ama dar-orta gelirli ailelere bu fiyat zor gelebilir. Elektriğiydi suyudu doğalgazıydı yemesi içmesi bu zamanda zor. Bu yüzden bu şartlarda taahhütlü kullanmak daha mantıklı bence, 2 sene kafan rahat sonuçta.
Recep Baltaş dedi: Ben edeceğim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gigafiberede zam gelebilir 200 250 olur ama dar-orta gelirli ailelere bu fiyat zor gelebilir. Elektriğiydi suyudu doğalgazıydı yemesi içmesi bu zamanda zor. Bu yüzden bu şartlarda taahhütlü kullanmak daha mantıklı bence, 2 sene kafan rahat sonuçta.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 8 Ağustos 2022 #22 Belki TT'ye geçerim, bilmiyorum. TT'nin pahalı olması dışında bir problemini yaşamadım.