TurkNet kurulum için aramıyor

Atomtost9

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ocak ayının başında GigaFiber'in mahalleme geldiğine dair bir mail aldım ve 18 Ocak'ta TurkNet'e GigaFiber için başvuruda bulundum. 3 gün içinde arandım ve kurulum ekibi geldi fakat binamda kutulama yapılmamıştı. Bu sebepten dolayı ekip geri gitti altyapı ekibi 1 Şuba'tta geldi ve gerekli kutulamayı yaptı. Ve 4 Şubat'ta sorunun giderildiği bana bildirildi. Sonrasında kurulum için birkaç gün içinde aranacağım bildirildi. Şu an şubat'ın 18'i ve hala aranmadım. Durumu hem Online işlem merkezinden hem de müşteri hizmetlerinden belirttiğimde üzgün olduklarını söyleyip not aldıklarını belirtiyorlar. Son arayışımın üstünden 3 gün geçti ama hala arayan yok. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül.

Bir de Twitter üzerinden TurkNet Desteğe mesaj atın. Tekrar sizinle iletişim kursunlar.

Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim

Hocam iletişime geçtiler mi?

Hayır tabii ki hocam bunlar beni 2 3 ay bekletmeden baglamazlar. Bir ara VDSL icin de basvurmustuk kurulum 2 ay (kuramadilar sorun varmis ) iptali 2 ay surdu.

Bir de Twitter üzerinden TurkNet desteğe mesaj atın. Tekrar sizinle iletişim kursunlar.

Yazdim usta ayni şeyin laciverti oluyor. Bir yerde okuduguma göre ellerinde modem yokmus dogru mudur bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230218_203211_Twitter.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 51
Demek ki ülkemizede genel olarak müşteri memnuniyet kalitesi düşük. Telekomda hep arayacaz diyor ama aramıyor.

Merhaba, uzmanımız ekipler ile iletişime geçmiştir. En kısa süre içerisinde kurulum için sizinle iletişime geçecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…