Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Merhaba, Modem ve GPON kurulumu yapıldı fakat hâlâ internete erişimim yok. İnternetim ne zamana aktif olur? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, Modem ve GPON kurulumu yapıldı fakat hâlâ internete erişimim yok. İnternetim ne zamana aktif olur? Şimdiden teşekkür ederim.
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 983 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 Kleyn dedi: Merhaba, modem ve GPON kurulumu yapıldı fakat hâlâ internete erişimim yok. İnternetim ne zamana aktif olur? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi TurkNet kullanmıyorum ama Türk Telekom'da kurulum yaptıklarında 3 gün sonra gelmişti internet.
Kleyn dedi: Merhaba, modem ve GPON kurulumu yapıldı fakat hâlâ internete erişimim yok. İnternetim ne zamana aktif olur? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi TurkNet kullanmıyorum ama Türk Telekom'da kurulum yaptıklarında 3 gün sonra gelmişti internet.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ekim 2023 #3 Kleyn dedi: Merhaba, Modem ve GPON kurulumu yapıldı fakat hâlâ internete erişimim yok. İnternetim ne zamana aktif olur? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, erişim sorunu devam ediyor mu?
Kleyn dedi: Merhaba, Modem ve GPON kurulumu yapıldı fakat hâlâ internete erişimim yok. İnternetim ne zamana aktif olur? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, erişim sorunu devam ediyor mu?