S Shiva001 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #1 Merhaba. Şu an halihazırda kullandığım internetim var. Kurulum ücreti alırlar mı?
vavavaisvavaosas Picopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #2 Shiva001 dedi: Merhaba. Şu an halihazırda kullandığım internetim var. Kurulum ücreti alırlar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır almıyor ama yeni modem alırsanız onun parasını taksitli veya tek ödemeyle faturaya yansıtıyor.
Shiva001 dedi: Merhaba. Şu an halihazırda kullandığım internetim var. Kurulum ücreti alırlar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır almıyor ama yeni modem alırsanız onun parasını taksitli veya tek ödemeyle faturaya yansıtıyor.
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.474 Çözümler 5 24 Aralık 2021 #3 Başka bir operatörden geçiyorsanız almıyorlar ama sıfırdan kurulum yapılacaksa alınıyor diye biliyorum.
Başka bir operatörden geçiyorsanız almıyorlar ama sıfırdan kurulum yapılacaksa alınıyor diye biliyorum.
S Shiva001 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #4 vavavaisvavaosas dedi: Hayır almıyor ama yeni modem alırsanız onun parasını taksitli veya tek ödemeyle faturaya yansıtıyor. Genişletmek için tıkla... Oresou dedi: Başka bir operatörden geçiyorsanız almıyorlar ama sıfırdan kurulum yapılacaksa alınıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İyi günler.
vavavaisvavaosas dedi: Hayır almıyor ama yeni modem alırsanız onun parasını taksitli veya tek ödemeyle faturaya yansıtıyor. Genişletmek için tıkla... Oresou dedi: Başka bir operatörden geçiyorsanız almıyorlar ama sıfırdan kurulum yapılacaksa alınıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İyi günler.