Carnower Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #1 Selam dostlar, benim evimde şu an Netspeed'in VDSL 100 Mbps interneti var. TurkNet geçtiğimiz günlerde GigaFiber altyapı getirdi haliyle ben de TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Herhangi bir kurulum veya kablo ücreti öder miyim onu merak ediyorum. Son düzenleme: 5 Ekim 2022
Selam dostlar, benim evimde şu an Netspeed'in VDSL 100 Mbps interneti var. TurkNet geçtiğimiz günlerde GigaFiber altyapı getirdi haliyle ben de TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Herhangi bir kurulum veya kablo ücreti öder miyim onu merak ediyorum.
Çözüm TurkNet Destek Ayşegül 7 Ekim 2022 Carnower dedi: Daireme kadar kullanılan kablo ücreti dahil mi peki bu fiyata onu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet GigaFiber'de tüm bağlantılar dahil kurulum ücreti 300 TL'dir.
Carnower dedi: Daireme kadar kullanılan kablo ücreti dahil mi peki bu fiyata onu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet GigaFiber'de tüm bağlantılar dahil kurulum ücreti 300 TL'dir.
P Pogostick Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 322 Çözümler 4 Daha fazla Meslek Bilgisayar Mühendisliği Programı Öğrencisi 8 Mayıs 2023 #11 Burak5415 dedi: Adamlar çünkü sıfırdan fiber çekiyor daireye almasınlarda napsınlar? Genişletmek için tıkla... Kardeş anlama problemin mi var? Alıntıladığım mesaja baksana. Her şey hazır bağlıyken bile alıyorlar demek istediğimi anlamadan yorum yapma. Artı 0 Eksi
Burak5415 dedi: Adamlar çünkü sıfırdan fiber çekiyor daireye almasınlarda napsınlar? Genişletmek için tıkla... Kardeş anlama problemin mi var? Alıntıladığım mesaja baksana. Her şey hazır bağlıyken bile alıyorlar demek istediğimi anlamadan yorum yapma.
Burak5415 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.425 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #12 Pogostick dedi: Kardeş anlama problemin mi var? Alıntıladığım mesaja baksana. Her şey hazır bağlıyken bile alıyorlar demek istediğimi anlamadan yorum yapma. Genişletmek için tıkla... Ben GigaFiber için konuşmuştum Artı 0 Eksi
Pogostick dedi: Kardeş anlama problemin mi var? Alıntıladığım mesaja baksana. Her şey hazır bağlıyken bile alıyorlar demek istediğimi anlamadan yorum yapma. Genişletmek için tıkla... Ben GigaFiber için konuşmuştum