TurkNet kuruluma gelmedi

MustafaO

Hectopat
Dostlar merhaba. İş yerimizde Türk Telekom ile uzun süre uğraşlarım sonucu bağlanmayan interneti iptal edip TurkNet'e güvenerek başvuru yaptık kısa bir sürede ama bugün 2. gündü ve müşteri hizmetlerini aradığımda kuruluma bugün geleceklerini söylediler ama gelen giden olmadı. İş yerinde internete ihtiyacımız var. Sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, gelirim dediyse gelmeleri gerekiyor eğer aksi bir durum varsa müşteri hizmetlerini arayarak oraya danışmanız daha doğru olabilir.

Merhabalar, gelirim dediyse gelmeleri gerekiyor eğer aksi bir durum varsa müşteri hizmetlerini arayarak oraya danışmanız daha doğru olabilir.
Arıyorum, fakat akşam saatlerinde ulaşmak zor yarın tekrar deneyeceğim teşekkürler

Bende pazar günü başvuru yaptım bugün modem geldi. Müşteri hizmetleri ni aradım yarın kuruluma gelicekler dedi bakalım gelecekler mi

Merhaba, özel mesajlar üzerinden iletişime geçtim. Müşteri numaranızı iletebilir misiniz? Size yardımcı olmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…