XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 26 Eylül 2021 #1 Merhaba, az önce TurkNet'e abone oldum çünkü VDSL gelmiş sokağıma ve abone oldum. Ne zaman kuruluma gelirler acaba? Eskiden Türk Telekom kullanıyordum yani evde internet daha önce oldu.
Merhaba, az önce TurkNet'e abone oldum çünkü VDSL gelmiş sokağıma ve abone oldum. Ne zaman kuruluma gelirler acaba? Eskiden Türk Telekom kullanıyordum yani evde internet daha önce oldu.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.509 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 26 Eylül 2021 #2 Gelmeyebilir. (Türk Telekom kullanıyor iseler.)
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.196 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #3 Kardeşim geçiş yaptıysan kuruluma gelmezler sadece şifreyi yollarlar sonra sen modeme girip kullanırsın sıfırdan Kurulum'da geliyorlar.
Kardeşim geçiş yaptıysan kuruluma gelmezler sadece şifreyi yollarlar sonra sen modeme girip kullanırsın sıfırdan Kurulum'da geliyorlar.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 26 Eylül 2021 #4 389072 dedi: Gelmeyebilir. (Türk Telekom kullanıyor iseler.) Genişletmek için tıkla... Ne alakası var nasıl kullanacağım o zaman.
389072 dedi: Gelmeyebilir. (Türk Telekom kullanıyor iseler.) Genişletmek için tıkla... Ne alakası var nasıl kullanacağım o zaman.
L Lolipop3535 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 3 Çözümler 5 26 Eylül 2021 #5 Tam hatırlamıyorum ama Turk Telekom bizim hattı çektikten 1-2 gün sonra TurkNet'den kurmaya geldiler.
Tam hatırlamıyorum ama Turk Telekom bizim hattı çektikten 1-2 gün sonra TurkNet'den kurmaya geldiler.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 26 Eylül 2021 #6 sametozbass dedi: Kardeşim geçiş yaptıysan kuruluma gelmezler sadece şifreyi yollarlar sonra sen modeme girip kullanırsın sıfırdan Kurulum'da geliyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler eğer doğruysa direk modeme uçup 4 Mbps internetten kurduldum diye mahallede megafonla bağrıcam ve evet şifre geldi.
sametozbass dedi: Kardeşim geçiş yaptıysan kuruluma gelmezler sadece şifreyi yollarlar sonra sen modeme girip kullanırsın sıfırdan Kurulum'da geliyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler eğer doğruysa direk modeme uçup 4 Mbps internetten kurduldum diye mahallede megafonla bağrıcam ve evet şifre geldi.
L Lolipop3535 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 3 Çözümler 5 26 Eylül 2021 #7 XPLSG dedi: Tamam teşekkürler eğer doğruysa direk modeme uçup 4 Mbps internetten kurduldum diye mahallede megafonla bağrıcam ve evet şifre geldi. Genişletmek için tıkla... Aynısını bende yaşadım 4mbps internet ile 4 yıl geçirdikten sonra adam akıllı bir internet alınca insanın bağırası geliyor.
XPLSG dedi: Tamam teşekkürler eğer doğruysa direk modeme uçup 4 Mbps internetten kurduldum diye mahallede megafonla bağrıcam ve evet şifre geldi. Genişletmek için tıkla... Aynısını bende yaşadım 4mbps internet ile 4 yıl geçirdikten sonra adam akıllı bir internet alınca insanın bağırası geliyor.
debellon Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #8 XPLSG dedi: Tamam teşekkürler eğer doğruysa direk modeme uçup 4 Mbps internetten kurduldum diye mahallede megafonla bağrıcam ve evet şifre geldi. Genişletmek için tıkla... VDSL aldığınız hız nedir?
XPLSG dedi: Tamam teşekkürler eğer doğruysa direk modeme uçup 4 Mbps internetten kurduldum diye mahallede megafonla bağrıcam ve evet şifre geldi. Genişletmek için tıkla... VDSL aldığınız hız nedir?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 26 Eylül 2021 #9 debellon dedi: VDSL aldığınız hız nedir? Genişletmek için tıkla... TurkNet 75 download 8 Mbps upload diyor eve gidince deniyiceğim ama zaten form falan imzalamam gerekmiyor mu onaylanması için?
debellon dedi: VDSL aldığınız hız nedir? Genişletmek için tıkla... TurkNet 75 download 8 Mbps upload diyor eve gidince deniyiceğim ama zaten form falan imzalamam gerekmiyor mu onaylanması için?