y4gizz Kilopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 96 20 Ocak 2023 #1 Randevu verdikleri tarihte gelmiyorlar, geri dönüş sağlamıyorlar, ortalama kaç gün içinde bir tane kablo çekip modem takacak bu firma? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2023
Randevu verdikleri tarihte gelmiyorlar, geri dönüş sağlamıyorlar, ortalama kaç gün içinde bir tane kablo çekip modem takacak bu firma?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 20 Ocak 2023 #2 Geçiş mi yapıyorsunuz? Yoksa direkt ilk defa mı Wi-Fi alacaksınız?
y4gizz Kilopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 96 20 Ocak 2023 #3 534747 dedi: Geçiş mi yapıyorsunuz? Yoksa direkt ilk defa mı Wi-Fi alacaksınız? Genişletmek için tıkla... yeni kurulum.
534747 dedi: Geçiş mi yapıyorsunuz? Yoksa direkt ilk defa mı Wi-Fi alacaksınız? Genişletmek için tıkla... yeni kurulum.
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #4 y4gizz dedi: Randevu verdikleri tarihte gelmiyorlar, geri dönüş sağlamıyorlar, ortalama kaç gün içinde bir tane kablo çekip modem takacak bu firma? Genişletmek için tıkla... Hocam belgeleri kendiniz onlara kargolayın ben öyle yapmıştım çabucak olmuştu. Kabloları bağlamak içinde müşteri hizmetleriyle bir görüşün.
y4gizz dedi: Randevu verdikleri tarihte gelmiyorlar, geri dönüş sağlamıyorlar, ortalama kaç gün içinde bir tane kablo çekip modem takacak bu firma? Genişletmek için tıkla... Hocam belgeleri kendiniz onlara kargolayın ben öyle yapmıştım çabucak olmuştu. Kabloları bağlamak içinde müşteri hizmetleriyle bir görüşün.
y4gizz Kilopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 96 20 Ocak 2023 #5 EnesVRR dedi: Hocam belgeleri kendiniz onlara kargolayın ben öyle yapmıştım çabucak olmuştu. Kabloları bağlamak içinde müşteri hizmetleriyle bir görüşün. Genişletmek için tıkla... belgeleri e-devlet üzerinden hallettim, sadece gelip gigafiberi kurmaları kaldı.
EnesVRR dedi: Hocam belgeleri kendiniz onlara kargolayın ben öyle yapmıştım çabucak olmuştu. Kabloları bağlamak içinde müşteri hizmetleriyle bir görüşün. Genişletmek için tıkla... belgeleri e-devlet üzerinden hallettim, sadece gelip gigafiberi kurmaları kaldı.
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #6 y4gizz dedi: Belgeleri e-Devlet üzerinden hallettim, sadece gelip GigaFiber'i kurmaları kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam onu müşteri hizmetleriyle görüşün ben direkt başka bir operatörden geçecekken bile 2 hafta bekledim sizinde beklemeniz normaldir.
y4gizz dedi: Belgeleri e-Devlet üzerinden hallettim, sadece gelip GigaFiber'i kurmaları kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam onu müşteri hizmetleriyle görüşün ben direkt başka bir operatörden geçecekken bile 2 hafta bekledim sizinde beklemeniz normaldir.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 20 Ocak 2023 #7 y4gizz dedi: yeni kurulum. Genişletmek için tıkla... O zaman belgelerde yada adamlar şaka gibi gelmeyi unutmuş.
y4gizz dedi: yeni kurulum. Genişletmek için tıkla... O zaman belgelerde yada adamlar şaka gibi gelmeyi unutmuş.
y4gizz Kilopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 96 20 Ocak 2023 #8 EnesVRR dedi: Hocam onu müşteri hizmetleriyle görüşün ben direkt başka bir operatörden geçecekken bile 2 hafta bekledim sizinde beklemeniz normaldir. Genişletmek için tıkla... gün içinde aranıcaksınız diyorlar fakat geri dönüş yapmıyorlar
EnesVRR dedi: Hocam onu müşteri hizmetleriyle görüşün ben direkt başka bir operatörden geçecekken bile 2 hafta bekledim sizinde beklemeniz normaldir. Genişletmek için tıkla... gün içinde aranıcaksınız diyorlar fakat geri dönüş yapmıyorlar
duexway Attopat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #9 Minimum 6 gün içinde TT ekipleri gelip kurulumu yaparlar.
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #10 y4gizz dedi: Gün içinde aranıcaksınız diyorlar fakat geri dönüş yapmıyorlar Genişletmek için tıkla... Hocam kaç gündür gelmiyorlar yani kaç gündür bekliyorsunuz.
y4gizz dedi: Gün içinde aranıcaksınız diyorlar fakat geri dönüş yapmıyorlar Genişletmek için tıkla... Hocam kaç gündür gelmiyorlar yani kaç gündür bekliyorsunuz.