TurkNet kurye randevum 30/09/2021 tarihine alınmıştı fakat hala kurye gelmedi. tahmini kaç gün sonra gelir bilgili ve deneyimli olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Konuyu açtıktan yaklaşık 1.5 saat sonra kurye evime evrakları imzalatmak için geldi ve evrakları teslim ettim. 30/09/2021 tarihinde kurye randevum oluşturulmuş ve saat 18.30 gibi de kurye gelip evrakları imzalattı. TurkNet'e geçiş başvurusunu yaptıktan 3 gün sonra kurye geldi.
Bu kadar gereksiz bilgiyi verme sebebim eğer TurkNet'e geçmiş ve bilgisi olmayan kişiler olursa bilgilensinler diye. Mesaj yazma zahmetinde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
İlk olarak aranılmıyor fakat Online işlemler üzerinden sorabiliyoruz. Sorduğumda ise ertesi gün veya iki gün sonra cevap veriyorlar. Belki burada tecrübeli kişiler vardır ve yardımcı olurlar diye böyle bir konu açtım. Ek olarak TurkNet'in müşteri desteği 0 sürekli farklı söylüyorlar.
Adam, konuda deneyimi olanların ne yaşadığını öğrenmek için bir soru sormuş. Hayırdır bu ne kapris, konuda bilgin yoksa niye konuyu işgal edip adama saygısızlık yapıyorsun?
Konuyu açtıktan yaklaşık 1.5 saat sonra kurye evime evrakları imzalatmak için geldi ve evrakları teslim ettim. 30/09/2021 tarihinde kurye randevum oluşturulmuş ve saat 18.30 gibi de kurye gelip evrakları imzalattı. TurkNet'e geçiş başvurusunu yaptıktan 3 gün sonra kurye geldi.
Bu kadar gereksiz bilgiyi verme sebebim eğer TurkNet'e geçmiş ve bilgisi olmayan kişiler olursa bilgilensinler diye. Mesaj yazma zahmetinde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.