Çözüldü TurkNet looking glass sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrsllyyyt

Zeptopat
Daha fazla  
Looking glass ta ping değerlerini öğrenmek istiyorum fakat altta yazdığı gibi görünüyor bunun çözümü var mı?
TurkNet;
Thu mar 10 19:47:03.333 gmt-3
Sending 5, 100-byte ıcmp echos to XXX, timeout is 2 seconds:

Bu farklı markanın looking glass sonucu.
--- Xxx ping statistics ---
15 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 14112ms.

(Yazıları çok anlamıyorum)

Çözüm
Evet, şu an ISS arıyorum. Üç marka arasında kaldım. Hangisinde daha iyi ping değerim var, ona bakmaya çalışıyordum.
Bunun için sabit bir IP adresine sahip olman gerekir, yoksa gönderemeyebilirsin. Sabit bir IP adresine sahibim diyorsan modeminin yönetim panelinden ICMP isteklerine izin vermelisin.
Girdiğin adres isteklere cevap vermemiş. Tüm paketler kaybolmuş.
  • Başka bir adresi deneyebilirsin.
Turknet-LG.jpg

Evet, şu an ISS arıyorum. Üç marka arasında kaldım. Hangisinde daha iyi ping değerim var, ona bakmaya çalışıyordum.
Bunun için sabit bir IP adresine sahip olman gerekir, yoksa gönderemeyebilirsin. Sabit bir IP adresine sahibim diyorsan modeminin yönetim panelinden ICMP isteklerine izin vermelisin.

Çözüm
O öyle anlaşılmaz ki... TurkNet lokingglass sunucu ile arandaki bağlantı yine mevcut operatörün üzerinden gerçekleşiyor.
Ama şunu yapabilirsin: Looking glass ile yurt dışı sunucuları arasındaki gecikme ölçülebilir.

Bunun için sabit bir IP adresine sahip olman gerekir, yoksa gönderemeyebilirsin. Sabit bir IP adresine sahibim diyorsan modeminin yönetim panelinden ıcmp isteklerine izin vermelisin.

Tamamdır teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı