TurkNet mantıklı mı? Geçilmeli mi?

Ahmylz_7

Hectopat
İyi sosyaller, başlıkta ki gibi internet altyapımız bütün operatörlerde 64 Mbps destek veriyor. Tek takıldığım soru TurkNet, TT altyapısı mı kullanıyor? Mesela binamıza TT fiber gelirse, TurkNet'te fiber altyapı verir mi?

Superonline ve KabloNet dışında tüm operatörler Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet verir. Turkcell de zaman zaman altyapısı olmayan bölgelerde Türk Telekom altyapısını kullanır. Yani iki sorunuzun da cevabı evet. TurkNet'e geçilebilir. Aktif olarak en güvenilir ve en uygun fiyatlı operatör sanırım. Kullandığım dönemler herhangi bir sorun yaşamadım.

Turknet söylediğine göre gigafiber ile kendi hattını çekerek telekomu aradan çıkartıyormuş. Herhangi bir sorunda kendileri direk ilgileniyormuş.

TT fiber gelirse Turknette fiber verecektir. Şu an o şekilde kullanıyorum. Ancak gigafiber kutusu gelmeden başvurmanızı önermem. Zira bende büyük saçmalayıp 10 gündür internetimi kesmiş durumdalar. Sonra da kutu yok diye gigafiberi de iptal ettiler. Muhtemelen beni gigafibere geçti diye telekoma bildirdiler telekom da benim hizmet numaramı sonlandırmış olmalı. Bakalım ne zaman gelecek internet.

4 yıldır turknet fiber kullanıyordum ve memnundum. Kurulum için telekom geliyor diye biliyorum onlar modem veriyorlar.

Cevapladığınız için teşekkür ederim. Bugün başvuruda bulunacağım.

Hocam vdsl altyapıda en mantıklısı Türk Telekom.

Aktif olarak en güvenilir ve en uygun fiyatlı operatör sanırım.

Fiyat konusunda katılıyorum ama güvenilirlik konusunda katılmıyorum. Geçen sene kullanıcı verilerini çaldırdığı için TT'ye geçmiştik ama geçtiğimize bin pişman olduk. Türknet en azından 20 Mbps veriyordu aynı alt yapıdan gayet de düzgün çalışıyordu, TT stabil değil diyerek 9 Mbps veriyor. Ayrıca oyunlarda anlık jitter yapmaya başladı diye hatırlıyorum. İleride muhtemelen Türknet'e döneriz ama fazla da güvenemiyorum.

Haklısınız hocam, fakat ben her gün kumar sitelerinden arandığım için bu konuya artık fazla takmıyorum. Bu daha çok şirketlerin güvenilir olmamasından değil, tecrübesiz olmasından kaynaklanıyor. Artık maalesef kişisel verilerim değil de markaya duyduğum genel güven benim için daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…