Online İşlemler - TurkNet Şuradan giriş yapıp destek bölümünden konuyla ilgili şikayetini bildir. Kullanıcı adını ve şifreni bilmiyorsan linkte şifremi unuttum yazan yere tıkla oradaki adımları uygula.Onları arıyarak oluturtmuştum ama bağlantı sorununu başlığa eklemeyi unutmuşlar bende yeniden oluştumaya çalışıyorum ama nereden yapılıuyor bulamadım
Yunus Bey merhabaOnline işlemlerden arıza kaydı oluşturulabilmesi lazım, kullanıcı adı şifrenizi hatırlıyorsanız giriş yapıp bakın.
Ek olarak manuel hangi dns'leri kullandınız.Google DNS "8.8.8.8" denediniz mi ?
Google dns leri genelde sorunsuz olmasıyla bilinir.
Ana sayfaya atar zaten. Şifremi unuttum seçeneğini tıkla orada şifre sıfırlama için adımlar var onları yapman gerekiyor.Ana sayfaya attı
evet denedim ancak csgoda 100 pinge çıkıyorum
Anladım hocam, turknet teknik birimi ile iletişime geçmen daha sağlık olur şu an o zaman.Türknetten geri dönüş olana kadar farklı dns'leri deneyebilirsin.Ana sayfaya attı
evet denedim ancak csgoda 100 pinge çıkıyorum
@GamerGirl merhabalarYunus Bey merhabasizi oyundan eklemiştim Kara Sevdalım idi sanırım. Ailemizden biri ameliyat süreci yaşadı birkaç gündür giremiyorum oyuna. En kısa zamanda umarım oynayabiliriz.
Ya gerçekten mi, bu akşam vakit ayırmaya çalışacağım elinizde altın hesap var mıydı benimle birlikte girmek için ? Ben Gold 1 im ayıptır söylemesi@GamerGirl merhabalar, geçmiş olsun.Biz akşamları takılıyoruz beklerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.