TurkNet Manuel DNS Olmadan İnternete Bağlanamıyor

Lnosmni

Hectopat
Geçtiğimiz pazar günü Turk.net'e geçiş yaptık ancak internete erişim sağlarken manuel olarak DNS girmek zorunda kalıyorum. Bu da CS:GO gibi oyunlarda büyük sorunlara sebep oluyor. Bu konuda ne yapmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?

Onları arıyarak oluturtmuştum ama bağlantı sorununu başlığa eklemeyi unutmuşlar bende yeniden oluştumaya çalışıyorum ama nereden yapılıuyor bulamadım
Online İşlemler - TurkNet Şuradan giriş yapıp destek bölümünden konuyla ilgili şikayetini bildir. Kullanıcı adını ve şifreni bilmiyorsan linkte şifremi unuttum yazan yere tıkla oradaki adımları uygula.

Online işlemlerden arıza kaydı oluşturulabilmesi lazım, kullanıcı adı şifrenizi hatırlıyorsanız giriş yapıp bakın.

Ek olarak manuel hangi dns'leri kullandınız.Google DNS "8.8.8.8" denediniz mi ?

Google dns leri genelde sorunsuz olmasıyla bilinir.
Yunus Bey merhaba :D sizi oyundan eklemiştim Kara Sevdalım idi sanırım. Ailemizden biri ameliyat süreci yaşadı birkaç gündür giremiyorum oyuna. En kısa zamanda umarım oynayabiliriz.
Ana sayfaya attı

evet denedim ancak csgoda 100 pinge çıkıyorum
Ana sayfaya atar zaten. Şifremi unuttum seçeneğini tıkla orada şifre sıfırlama için adımlar var onları yapman gerekiyor.

Ana sayfaya attı

evet denedim ancak csgoda 100 pinge çıkıyorum
Anladım hocam, turknet teknik birimi ile iletişime geçmen daha sağlık olur şu an o zaman.Türknetten geri dönüş olana kadar farklı dns'leri deneyebilirsin.

Yunus Bey merhaba :D sizi oyundan eklemiştim Kara Sevdalım idi sanırım. Ailemizden biri ameliyat süreci yaşadı birkaç gündür giremiyorum oyuna. En kısa zamanda umarım oynayabiliriz.
@GamerGirl merhabalar :) , geçmiş olsun.Biz akşamları takılıyoruz beklerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı