4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 30 Kasım 2021 #1 Mobil operatör tahminen hangi yıllarda çıkacak? Vodafone belasından hızlıca kurtulmak istiyorum.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Kasım 2021 #2 453476 dedi: Mobil operatör tahminen hangi yıllarda çıkacak? Vodafone belasından hızlıca kurtulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, şu an için konu ile ilgili aktif bir proje yok. Ekiplerimizle düşüncenizi paylaşacağım. Neden olmasın? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2021
453476 dedi: Mobil operatör tahminen hangi yıllarda çıkacak? Vodafone belasından hızlıca kurtulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, şu an için konu ile ilgili aktif bir proje yok. Ekiplerimizle düşüncenizi paylaşacağım. Neden olmasın?
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.609 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 2 Aralık 2021 #3 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhabalar, şu an için konu ile ilgili aktif bir proje yok. Ekiplerimizle düşüncenizi paylaşacağım. Neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Webtekno videosunda Sayın Cem bey mobil operatör projenizin olduğunu söylemişti, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhabalar, şu an için konu ile ilgili aktif bir proje yok. Ekiplerimizle düşüncenizi paylaşacağım. Neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Webtekno videosunda Sayın Cem bey mobil operatör projenizin olduğunu söylemişti, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?