TurkNet modem 5G Wi-Fi'de gözükmüyor

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Biz TurkNet 1000 Mbps geçtik ama Wi-Fi'de 5GHz gözükmüyor telefonda en fazla 70 80 Mbps alıyorum nasıl çözebiliriz acaba?

Öncelikle modeminizi otomatik ağ geçişini kapatın. Yani 2.4GHz ve 5GHz ayrı ayrı Wi-Fi olsun siz 5GHz'ye bağlanın iPhone 12 ile 850Mbps görebiliyorum bilginize.
Anladım bu dediklerinizi nasıl yapacağım pek anlamamda modem ara yüzünden yardımcı olursanız sevinirim.

Anladım bu dediklerinizi nasıl yapacağım pek anlamamda modem ara yüzünden yardımcı olursanız sevinirim.

192.168.1.1'i Chrome'nin en üstteki çubuğuna kendi elinizle yazıyorsunuz tıklıyorsunuz ve kullanıcı adı şifre çıkıyor oraya modem arkasında yazan veya yazmıyorsa kullanım kılavuzunda yazar oradaki kullanıcı adı zaten hep "admin"dir. Şifresi yazar girdikten sonra bir görüntü paylaşırsanız devamında ilerleyebiliriz.

O Kadarını biliyorum hocam devamında neler yapacağını anlatsanız yeterlidir benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…