Arkadaşlar TurkNet kullanıyorum başlıkta olduğu gibi modemi değiştirmek istiyoruz evde PlayStation 5 ve bilgisayar var internet 1000 Mbps ve upload ama nedensizce modemde sadece 1 tane Ethernet var o da bilgisayara bağlı bilen birisi varsa yardımcı olur mu?
TurkNet'i arayın bence gelip bir ölçüm yapsınlar sonra ücretsiz değişim sağlarlar diye düşünüyorum çünkü 1000 Mbps ise en az bir 800-900 almanız lazım.
Aynı interneti kullanıyoruz. Ben de ethernet ile bağlıyım ancak 850-900 alıyorum en düşük. Adamlar kablom ile alakalı düşük olduğunu söyledi abimin odasında modem abim 980 alıyor. Sorun bence ya bağlantıda ya modemde hocam.
Öncelikle hangi modemi kullanıyorsunuz? Arka veya yan tarafında etiketi var. Orada yazıyor olması lazım. ONT'den bahsediyor olabilir misiniz? TurkNet genelde 4 portlu cihazlar dağıtıyordu. Değişikliğe mi gitti?
Diyelim modemin tek lan portu var. PC ve PS 5 aynı anda çalışmıyorsa gigabit aptal switch alabilirsiniz. Fiyatı uygun. Sorununuzu çözecektir.
Öncelikle hangi modemi kullanıyorsunuz? Arka veya yan tarafında etiketi var. Orada yazıyor olması lazım. ONT'den bahsediyor olabilir misiniz? TurkNet genelde 4 portlu cihazlar dağıtıyordu. Değişikliğe mi gitti?
Diyelim modemin tek lan portu var. PC ve PS 5 aynı anda çalışmıyorsa gigabit aptal switch alabilirsiniz. Fiyatı uygun. Sorununuzu çözecektir.