TurkNet modem kiralama bedeli

subkick

Femtopat
Daha fazla  
resim_2022-08-02_004520290.png

TurkNet'ten başka bir ISS'e geçeceğim internet kutusu, fakat bu modem kiralama bedeli mevzu ile ilgili maddeler saçma geldi. Ben kendi modemimi kullanmak istesem bile 10 TL modem kiralama bedeli ödeyeceksem, modem almak istediğimde 300 TL peşin ödüyorsam, ekstra ödeyeceğim bu 10 TL ne oluyor? Bu maddelerde bir gariplik yok mu? Madem her türlü benden modem kiralama bedeli alınıyorsa, ben modemi almış sayılmıyor muyum? O halde 300 TL neden isteniyor? Buradan, modemi almadığımda bile ISS firması benden 10 lira modem kira bedeli alıp benim hakkım olan, parasını ödediğim modemi 300 TL peşin fiyata bir başkasına sattığı sonucu çıkmıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
ADSL/VDSL internet kullanırsanız kendi modeminizi kullanabilirsiniz, eğer isterseniz taksitsiz bir şekilde biz size modem satabiliriz.

Ama eğer fiber kullanıcısı iseniz bizden modem kiralamak zorundasınız bunun da aylık 10 lira ödemesi var.

Tam olarak böyle anladım attığınız görselden. Bana sorunlu bir uygulama var gibi gelmedi. Sadece fiber kullanıcıları için interneti 10 lira ucuz gösterip modem kirası adı altında alıyorlar parayı. Yasal olarak veya istatiksel olarak bir açıklaması vardır onun da.

@bladeofgoddess Oradaki fiber ibaresine takılmayın. Aynı durum Vdsl için de geçerli. Orada da FTTx diye yazmışlar. Bu da başka bir şark kurnazlığı. FTTx kullanmayan VDSL, Fiber mi var? İşte sorun orada. Almadığım modemin ücretini modem kirası adı altında benden kesiyorlar, bir başkası da modem almak isterse taksit yapmayıp, benim taksitini ödediğim halde alamadığım modemi ona peşin satmış oluyorlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı