TurkNet modem önerisi

• Konuyu başlatan addd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 590
Sana kendi önerdikleri modemi al çünkü ileride sorun olursa sana tek diycekleri cevap sorun modemden kaynaklı.
çok pahalı reis 700 lira taksitli fiyatı internet ücretiyle aylık 160 liraya geliyor internet
Sana kendi önerdikleri modemi al çünkü ileride sorun olursa sana tek diycekleri cevap sorun modemden kaynaklı.
bunlar yeterli olurmu 45m kare ev ,tek kişi yaşayacağım

Son düzenleme:
Çok pahalı reis 700 lira taksitli fiyatı internet ücretiyle aylık 160 liraya geliyor internet.

Bunlar yeterli olur mu 45m kare ev, tek kişi yaşayacağım.

2 3 kişi bağlanacak ise işinizi rahat görür.

Selam arkadaşlar. Bende bugün itibariyle Türknet'e geçiyorum. Altyapı 50Mbit'e kadar destekliyor Vdsl. Modem olarak aklımda 2 marka/model var.
Birincisi: Keenetic
İkincisi : Zyxel
Keenetic için yorumlarda herkes iyi demiş çekim gücü özellikleri vs. markayı çok bilmediğimden dolayı biraz kararsızım. Zyxel ise marka olarak bilindik o da kaliteli. Benim için wifi çekim gücü önemli. Isınmadan dolayı kopma yavaşlama vs olmasın istiyorum.
Görüşlerinizi öğrenebilir miyim.

Selam arkadaşlar. Bende bugün itibariyle Türknet'e geçiyorum. Altyapı 50Mbit'e kadar destekliyor Vdsl. Modem olarak aklımda 2 marka/model var.
Birincisi: Keenetic
İkincisi : Zyxel
Keenetic için yorumlarda herkes iyi demiş çekim gücü özellikleri vs. markayı çok bilmediğimden dolayı biraz kararsızım. Zyxel ise marka olarak bilindik o da kaliteli. Benim için wifi çekim gücü önemli. Isınmadan dolayı kopma yavaşlama vs olmasın istiyorum.
Görüşlerinizi öğrenebilir miyim.
Sorman hata hocam.😀 Tabii ki Keenetic.

Valla üstad bilmediğim için ilk kez duydum markayı yorumlarda herkes güzel diyor da zyxel ile karşılaştırınca biri bilindik köklü firma diğeri yeni kurulmuş aklımda biraz şüphe vardı. Sende öyle deyince biraz daha ikna oldum 🙂
Pişman olmazsın, bütçen de yetiyorsa alabilirsin. Asus DSL-AC51 modemini de alabilirsin ama bu modemin güncel yazılımları stabil değil. Artık bütçen hangisine yeterse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı