Modem ücretini taksite bölerek aydan aya alıyorlar ama sanırsam aylık faturayla beraber birleştirip ödettiriyorlardı bizde öyle olmuştu.
Not: Geçen sene bu zamanlar bağlattık modem 2000-3000TL civarındaydı şu anki fiyat nedir bilemem.
ben normalde turk telekom kullaniyorum bu kablo yanlisikla kesildi tamir ucreti 1kdan baslar buyuk iht kendim yapabilirmiyim diye sordum umarim aciklayabilmisimdir
Kablonun ne kadarlık bir kısmı kesildi genelde bir miktar pay bırakırlar eğer modem takılamayacak durumdaysa telekom ile görüşmende fayda var ek falan yapılabilir.
Kablonun ne kadarlık bir kısmı kesildi genelde bir miktar pay bırakırlar eğer modem takılamayacak durumdaysa telekom ile görüşmende fayda var ek falan yapılabilir.