Merhaba iyi günler,
TurkNet'e abone olmayı düşünüyorum fakat ücretsiz modem veriyorlar mı yoksa ekstra bir ücret ödemem gerekiyor mu modem için? İnternetten araştırdığım kadarıyla pek bir bilgi bulamadım bunun hakkında. TurkNet abonesi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
İyi forumlar.
Merhaba iyi günler,
TurkNet'e abone olmayı düşünüyorum fakat ücretsiz modem veriyorlar mı yoksa ekstra bir ücret ödemem gerekiyor mu modem için? İnternetten araştırdığım kadarıyla pek bir bilgi bulamadım bunun hakkında. TurkNet abonesi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
İyi forumlar.
En ucuz Zyxel VMG3625-T50B 1200 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Zyxel VMG3625-T50B 1200 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.422,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz 413TL. Ucuza veriyorlar denebilir. Satın alma penceresi aşağıdaki gibi. Kendiniz değerlendirirsiniz.
(Not: Yukarıda anlattıklarım xDSL altyapılar için geçerlidir. Fiber bağlantı için gpon ve modemi kendileri sağlıyorlar.)
Eğer modeminiz varsa kurulumunu kendiniz yaparsınzı ve ek ücret ödemek zorunda kalmazsınız (her format attığınızda tekrar kurulum yapmak zorunda kalırsınız) Bizde türk telekomun modemi var. Herhangi bir sıkıntı olmuyor fakat modeminiz vdsl olursa 16mb ve üzeri alabilirsiniz.