TurkNet modem veriyor mu?

Tahsin Kutay

Hectopat
Daha fazla  
TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Altyapım VDSL.
1-TurkNet bana modemi para ile mi verir ücretsiz mi?
2-Ücretli veriyorsa kurulum ücretinden ayrı mı alır? Onun içinde mi olur?

DSL altyapılarda talep etmeniz durumunda modem ücretli olarak veriliyor. Cihaz size satılıyor, yani modem sizin oluyor.

Evde başka bir firmanın modemi varsa onu kullanma ihtimali oluyor mu?
VDSL destekliyse kullanabiliyorsunuz. TurkNet size kullanıcı adı ve şifre verecek, onları elinizdeki modeme girmeniz lazım. Kuruluma geldiklerinde modemi gösterirseniz sizin için kurulumunu yapacaklarını düşünüyorum. Yapmazlarsa da kurulum aşaması için Technopat Sosyal'den destek alabilirsiniz.

VDSL destekliyse kullanabiliyorsunuz. TurkNet size kullanıcı adı ve şifre verecek, onları elinizdeki modeme girmeniz lazım. Kuruluma geldiklerinde modemi gösterirseniz sizin için kurulumunu yapacaklarını düşünüyorum. Yapmazlarsa da kurulum aşaması için Technopat Sosyal'den destek alabilirsiniz. Teş.

VDSL destekliyse kullanabiliyorsunuz. TurkNet size kullanıcı adı ve şifre verecek, onları elinizdeki modeme girmeniz lazım. Kuruluma geldiklerinde modemi gösterirseniz sizin için kurulumunu yapacaklarını düşünüyorum. Yapmazlarsa da kurulum aşaması için Technopat Sosyal'den destek alabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı