TurkNet modemden uzak olan odada çekmiyor

Barenta

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, modemimiz evin girişinde lakin benim odama uzak kaldığı için internet çekmiyor. Bunun için ne yapmalıyım? Bu sene bilgisayar alacağım odama kuracağım ama internet sıkıntısı yaşarım diye düşünüyorum.
(Ev interneti TurkNet)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar sabit ise kablolu kullan. Range extender da alabilirsin.

Çekiyosun cat6 ethernet kablosunu modemden odana keyfine bakıyosun. Yapamam dersen alıyosun bi wifi6 5ghz bi modem onla da rahatına bakıyosun.

Çekiyosun cat6 ethernet kablosunu modemden odana keyfine bakıyosun. Yapamam dersen alıyosun bi wifi6 5ghz bi modem onla da rahatına bakıyosun.
Hocam Bende Ethernet cekmeyi düşündüm teşekkür ederim tavsiyeniz için

Hocam Bende Ethernet cekmeyi düşündüm teşekkür ederim tavsiyeniz için

2 sene önce aldım bunu evin her köşesinden çekip bağladım modeme 15metre olduğuna bakma kayıpsız şekilde veriyor kopmasız satıştan kalkmış başka bir yerden bulursan markayı öneririm. 15metre almazsın 3-5metre alırsın kendine göre, iyi forumlar.

Hocam odamla aram 30 metre sanırım büyük lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…