S Süha.58 Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #1 TurkNet aboneliği aldım ve iptal ettim. Modeme 385TL ödedim. Bu modemi başka aboneliklerde kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021
TurkNet aboneliği aldım ve iptal ettim. Modeme 385TL ödedim. Bu modemi başka aboneliklerde kullanabilir miyim?
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 13 Haziran 2021 #2 Süha.58 dedi: TurkNet aboneliği aldım ve iptal ettim. Modeme 385TL ödedim. Bu modemi başka aboneliklerde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanırsın. Netspeed'de Türk Telekom modemi kullanıyorum. Kurulum yaparken standart olarak yapmayacaksınız ama.
Süha.58 dedi: TurkNet aboneliği aldım ve iptal ettim. Modeme 385TL ödedim. Bu modemi başka aboneliklerde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanırsın. Netspeed'de Türk Telekom modemi kullanıyorum. Kurulum yaparken standart olarak yapmayacaksınız ama.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.042 Makaleler 6 Çözümler 54 13 Haziran 2021 #3 Kullanabilirsiniz, sorun olmaz.
tevfix Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 19 13 Haziran 2021 #4 Süha.58 dedi: TurkNet aboneliği aldım ve iptal ettim. Modeme 385TL ödedim. Bu modemi başka aboneliklerde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsin bende TürkNet'ten GIBIRNet'e geçiş yapmıştım TürkNet'in sattığı Zyxel modemden kullanıyorum. GIBIRNet'ide öneririm bu arada Anlık oyun indiriyordum hızada bakabilirsin
Süha.58 dedi: TurkNet aboneliği aldım ve iptal ettim. Modeme 385TL ödedim. Bu modemi başka aboneliklerde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsin bende TürkNet'ten GIBIRNet'e geçiş yapmıştım TürkNet'in sattığı Zyxel modemden kullanıyorum. GIBIRNet'ide öneririm bu arada Anlık oyun indiriyordum hızada bakabilirsin