ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.914 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #1 Yaklaşık bir senedir TurkNet kullanıyorum. Altyapım fiber olduğu için ücretsiz fiber modem ve GPON cihazı verildi. Aboneliği iptal ederken modemi nereye vermemiz gerekiyor?
Yaklaşık bir senedir TurkNet kullanıyorum. Altyapım fiber olduğu için ücretsiz fiber modem ve GPON cihazı verildi. Aboneliği iptal ederken modemi nereye vermemiz gerekiyor?
T Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 27 Haziran 2021 #2 Evet, fiber abonelikte modemi geri veriyorsunuz. TurkNet'e kargoluyorsunuz.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.914 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #3 Tim dedi: Evet, fiber abonelikte modemi geri veriyorsunuz. TurkNet'e kargoluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Destek kaydına dahi yazdım bir cevap yok. İptal için şu yönergelere bakın vesaire deniliyor. Ama modemi şu adrese gönderin yazmıyor.
Tim dedi: Evet, fiber abonelikte modemi geri veriyorsunuz. TurkNet'e kargoluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Destek kaydına dahi yazdım bir cevap yok. İptal için şu yönergelere bakın vesaire deniliyor. Ama modemi şu adrese gönderin yazmıyor.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 27 Haziran 2021 #4 Silinen üye dedi: Destek kaydına dahi yazdım bir cevap yok. İptal için şu yönergelere bakın vesaire deniliyor. Ama modemi şu adrese gönderin yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini öğlen saatlerine doğru aramayı deneyin hocam.
Silinen üye dedi: Destek kaydına dahi yazdım bir cevap yok. İptal için şu yönergelere bakın vesaire deniliyor. Ama modemi şu adrese gönderin yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini öğlen saatlerine doğru aramayı deneyin hocam.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.914 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #5 theYagi dedi: Müşteri hizmetlerini öğlen saatlerine doğru aramayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine ulaşabilen var mı?
theYagi dedi: Müşteri hizmetlerini öğlen saatlerine doğru aramayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine ulaşabilen var mı?
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 27 Haziran 2021 #6 Silinen üye dedi: Müşteri hizmetlerine ulaşabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ulaşırsınız illaki hocam, biraz dertli ama halledilmeyecek şey değil.
Silinen üye dedi: Müşteri hizmetlerine ulaşabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ulaşırsınız illaki hocam, biraz dertli ama halledilmeyecek şey değil.